onsdag 19 februari 2020

En tv-serie som lades ner alldeles för tidigtEtt perfekt tema för mig just nu, då jag alldeles nyligen sett klart en serie som jag med största säkerhet kan säga att jag många år i framtiden kommer kunna kalla en serie som lades ner alldeles för tidigt

Detta inlägg skrivs i samarbete med FrökenTV, FiktivaEm, KarinsUniversum och TheLenaElisaStory

Fleabag. Underbara, fantastiska Fleabag. Första gången jag såg ett avsnitt av Fleabag, var för två år sedan. Jag hade läst om hur rolig och unik den var på någon filmblogg, och genast bestämt mig för att se första avsnittet. Jag skrattade åt huvudkaraktärens alla missöden och förundrades över hennes unika sätt att bryta den fjärde väggen. Det var en fantastisk upplevelse, men en fantastiskt upplevelse som inte skulle fortsätta. Livet kom emellan och plötsligt var serien så gott som bortglömd. Tills några veckor tillbaka från idag. En av mina närmsta vänner har upptäckt den helt fantastiska serien Fleabag. Hon tjatar på mig, om och om igen. "Har du sett Fleabag? Du måste se Fleabag." Och vad har jag egentligen mitt Prime konto till, om inte för att se på fantastiska serier som Fleabag

Idag har jag sett samtliga två säsonger av en serie som kom att växa sig så djupt in i mitt hjärta att jag aldrig kommer kunna släppa taget. Underbara, fantastiska Fleabag. Jag älskar dig. Du är så jäkla rolig. Du får mig att känna känslor jag inte trodde var möjliga. Du ger mig spänning i livet, och du slutar aldrig att inspirera mig. När du försvann ur mitt liv kändes allting så fruktansvärt meningslöst. Det är inte rättvist. Du gick bort alldeles för tidigt. Kära Fleabag. Jag kommer sakna dig för alltid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar