fredag 23 augusti 2019

Kändisprat ● Leonardo DiCaprio


Tänkte starta en ny tråd, ni vet sådana där enkla inlägg som följer en viss mall eftersom jag ibland bara inte har några bra idéer alls över vad jag vill skriva om. Så varför inte då prata om kändisar och människorna bakom filmerna? Först ut är en av mina favoritskådespelare, men snart kommer jag även skriva om allt ifrån regissörer till filmkompositörer.

Varför jag gillar skådespelaren: Har alltid älskat Leonardo DiCaprio, jag tror knappast jag är den enda. Han har enorm talang samtidigt som han verkar vara en väldigt bra och omtyckt person.

Bästa film: Otroligt svårt när det kommer till DiCaprio, men jag måste nog säga Titanic. Tycker den är helt makalöst bra. Inception kommer nära.

Första film jag såg: Skulle faktiskt tro att det är The Man In The Iron Mask (1998). Antingen den, eller kanske möjligtvis Gilbert Grape (1993). Är osäker.

Senaste film jag såg: Once Upon a Time in Hollywood. Kommer en recension när jag sett den en andra gång, vilket troligtvis blir till helgen.

Roligaste film: Django Unchained.

Sorgligaste film: Titanic, duh.

Mest spännande film: Åh, många. Men Shutter Island tycker jag är extremt spännande. Så får nog säga den.

Guilty Pleasure: The Man In The Iron Mask, definitivt! Inte särskilt bra men jag älskar den eftersom jag älskar de tre musketörerna, och jag älskade denna versionen av berättelsen som liten.

Bästa skådespelarprestation: Django Unchained! Så jäkla bra! Glömmer aldrig scenen när han konfronterar Schultz's och Django's anledningar till att vilja köpa Broomhilda.

Tre personliga favoriter: Titanic, Gilbert Grape och Catch Me If You Can. Och ungefär alla andra också...

Sämsta film: Jag skämtar inte när jag säger att jag inte har sett en enda dålig film med Leonardo DiCaprio! Men den sämsta är väl Man In The Iron Mask (även om jag personligen älskar den).

Inte sett än men vill se: Har aldrig sett hela The Wolf of Wall Street, så jag säger den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar