söndag 16 juni 2019

Tv-tittande i sommar

Ja, jag vet. På sommaren ska man vara ute och sola och bada, vara social med vännerna och absolut inte sitta inne och titta på tv. Men tänk bara på alla de där regniga dagarna vi har framför oss. Risken för regn, blåst och åska finns alltid, och då måste man ju ändå vara förberedd. Eller hur? 

Så vilket blir ditt sommarmaraton? Själv har jag fyra serier jag funderat på att äntligen ta mig an nu i sommar. Ja, under de regniga dagarna förstås. 

Friday Night Lights. Dramaserien så många älskar tack vare de älskvärda karaktärerna och det vackert berättade manuset. Själv har jag bara sett fem avsnitt. För ungefär fem år sedan. Sommaren tvåtusennitton kan nog vara sommaren då jag slutligen ger Friday Night Lights' samtliga fem säsonger en ärlig chans. 

Queer As Folk. Ytterligare en karaktärsdriven dramaserie. Jag har inte sett ett enda avsnitt av Queer As Folk ännu, men jag köpte hela boxen för ett bra tag sedan så vi kan nog enas om att det är dags snart. 

Doctor Who. En av världens mest kända serier. Jag har sett en del avsnitt här och där, men nu har jag länge varit sugen på att se varje avsnitt från början. Vad tror ni, kan Doctor Who bli mitt stora sommarmaraton 2019?

Penny Dreadful. Möjligtvis en serie som hade passat bättre att se på vintern, men å andra sidan - är det regnigt, dystert och tråkigt utanför fönstret så passar väl en skräckserie med Eva Green i huvudrollen alldeles utmärkt. 

Vilken av dessa fyra serier borde jag välja som mitt nästa maraton? Och vilken serie blir det för dig i sommar?

4 kommentarer:

 1. Hade ÄLSKAT om du såg Doctor Who!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är väldigt sugen på den faktiskt! Men det är väldigt många säsonger att se igenom, så det blir ett stort projekt i så fall!

   Radera
 2. Queer as folk!!! sesese.

  SvaraRadera