tisdag 16 april 2019

Game of Thrones är äntligen tillbaka

Ja, visst är det underbart? Den efterlängtade sista säsongen av serien alla pratat om under åtta års tid, är äntligen här. Egentligen har jag inte så mycket att säga om det första avsnittet då det startat relativt lugnt, utan istället tänker jag fira den nya säsongen genom att återblicka till några gamla inlägg.

  • Jag har alltid tyckt att det varit viktigt att uppmärksamma att Game of Thrones är en serie man behöver tid till att komma in i. Därför skrev jag detta inlägg, till alla er som bara såg några avsnitt och därefter gav upp. 

  • En gång i tiden svarade jag på elva frågor om Game of Thrones. Inlägget hittar du här

  • Eftersom jag själv tycker det är superroligt med frågesport (framförallt inom ett ämne man älskar), så gjorde jag under hösten 2017 i ordning ett quiz där ni fick gissa på vem som uttalat olika repliker från serien. Här kan du hitta de olika quiz-inläggen: Del 1, Del 2, Del 3, Facit

  • Under förra säsongens sändning skrev jag ett inlägg om mina tankar om serien just då, där jag bland annat pratade om mina favoritkaraktärer. Inlägget hittar du här.

  • I samarbete med några bloggvänner, skrev jag detta inlägg om de fem bästa slagen i Game of Thrones. Ja, dittills alltså. 

  • Ytterligare ett quiz jag skapade för några år sedan, var detta quiz, där ni fick testa er själva i hur många karaktärsnamn ni faktiskt har lyckats memorerat. Facit hittar ni här.

  • För övrigt kan ni även läsa mina tankar om säsong 5, säsong 6 och säsong 7 (del 1, del 2). Resterande säsongsrecensioner försvann dessvärre med min förra bloggdomän. 

1 kommentar: