onsdag 24 oktober 2018

Tre ögonblick i tv-historien som gjorde mig argTiteln förklarar ganska bra vad veckans tema är. Ögonblick i tv-världen som gjort mig arg! Detta är som vanligt, ett samarbete med FrökenTV, Seriereflektioner, KarinsUniversum och FictionalEm

Jag har tre tv-ögonblick som jag genast kommer att tänka på när det handlar om scener som gjort mig arg
Scenen jag tänker prata om först, är egentligen inte en scen. Eller jo, eftertexterna. Kan man väl säga. Jag blev nämligen otroligt frustrerad när jag insåg att avsnittet var slut och vi fortfarande inte hade fått en enda hint om vad som egentligen hände efter fjärde säsongens avslut. Cook's avsnitt gav mig mycket mer closure än Effy's avsnitt, och ändå berättade inte det avsnittet så mycket heller. Men på något sätt, ändå ganska så mycket mer. 


Det var en viss händelse (som jag inte tänker avslöja) i slutet av säsong två, som verkligen gjorde mig riktigt förbannad. Jag var upprörd och ledsen, men mest arg faktiskt. För stunden kändes det så plötsligt och onödigt, och jag förstod bara inte varför detta skulle hända. Jag trodde verkligen att serien var förstörd för mig, men som tur var visade det sig att resterande säsonger hade så otroligt mycket att bjuda på trots det som hände i andra säsongsavslutningen. Jag är därför inte alls lika arg över detta längre. Men, när jag först såg avsnittet... då ville jag bara skrika, det minns jag klart och tydligt. 


Jag älskar Please Like Me. Det är en av mina absoluta favoritserier, och jag minns tillbaka på detta underbara maraton med värme. Men. Det var ett ögonblick i slutet av sista säsongen som verkligen gjorde mig irriterad och rent ut sagt, arg. Ögonblicket var, när jag insåg att den sista scenen vi skulle se med Arnold, var när han medvetet inte svarade i telefon när något fruktansvärt hade hänt Josh och hans familj. Det kändes så jobbigt att det var så det skulle sluta för mitt favoritpar. Och att det var det avskedet vi fick för min favoritkaraktär. Nej, det gjorde mig faktiskt ganska arg. 

Glöm inte kolla in mina bloggkamraters inlägg om temat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar