onsdag 19 september 2018

Två tv-serie intron jag aldrig tröttnar påDenna veckan ska jag i samarbete med mina bloggkamrater, prata om min favorit temalåt från en tv-serie. 

Det finns såklart otroligt många bra temalåtar från serier, varav de flesta spelas i introt av varje avsnitt. Och visst skulle jag kunna skriva en lång lista på mina favoriter, men istället tänker jag denna gång bara nämna den allra största favoriten. Nej, favoriterna blir det faktiskt eftersom jag har två favoriter som jag inte riktigt kan jämföra då de är väldigt olika. 

Detta inlägg skrivs i samarbete med FrökenTV, FictionalEm, KarinsUniversum och Seriereflektioner.Första och främst har vi en temalåt som jag verkligen älskar med hela mitt hjärta. Tycker denna sång är så otroligt vacker, och med klippen vi bjuds på i introt blir allt så himla magiskt. Dessutom är säckpiporna och hela musiken i sig ett otroligt snyggt sätt att få rätta känslan för just den miljö serien utspelar sig i. Skye Boat Song från Outlander pratar jag såklart om! Se hela introt här.Temalåt nummer två är från en komediserie, nämligen The Office. Anledningen till varför jag älskar denna lilla musikslinga, beror dels på hur mysig den låter. Vill tro att jag vaknat på lite bättre humör sedan jag började använda denna slinga som ringsignal till väckarklockan. Andra anledningen till varför jag älskar denna låt, beror på introt i sig. Klippen är så himla enkla och ändå blir det så bra. Älskar det. Se hela introt här.

Vilken är din favorit när det kommer till temalåtar och intron i tv-serier? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar