måndag 6 augusti 2018

Just nuListan kommer ursprungligen från Emelie.

Favoritserie just nu? Yellowstone. Älskar ungefär allt med serien. Tycker den är spännande samtidigt som den är kvalitativt väldigt bra. Plus, Kevin Costner.

Den serie du ser fram emot varje vecka just nu? Yellowstone igen. Det är min favorit, så självklart ser jag mest fram emot den. Av de enda två serierna jag följer veckovis...

Serie du ser fram emot just nu? Får jag svara Yellowstone igen? Nähä, okej. Sedan jag såg klart säsong två av Anne With An E har jag givetvis längtat efter en tredje säsong, men det lär ju dröja ett tag. Ser också väldigt mycket fram emot extra-avsnittet av Timeless sedan det blev officiellt förra veckan! Skönt med ett riktigt avslut.

Serie som helst kan avslutas just nu? Som vanligt har jag inget bra svar på den här frågan, älskar alla mina serier. 

Kvinnlig favoritkaraktär just nu? Beth Dutton från Yellowstone. Hur cool kan man bli? Visst, hon är lite av en djävul i människokropp, men jag älskar det. Plus att hon har sina anledningar till att vara som hon är. Hon är elak, men samtidigt har hon otroliga mentala problem på grund av hur hon själv blivit behandlad.  

Manlig favoritkaraktär just nu? Skulle vilja säga John, men Kayce vinner. Båda från Yellowstone, såklart. John är väldigt intressant och jag vill definitivt veta mer om honom, men samtidigt verkar han inte vara en särskilt god människa i grund och botten. Även Kayce har sina demoner och har inte alltid gjort bra val, men det är trevligt att se att han verkligen anstränger sig för att vara en bra pappa även om problemen alltid verkar förfölja honom. För att nämna en tredje person så måste jag även säga Alex från Casual som jag för tillfället maratonkollar. Tycker om honom mer för varje avsnitt.

Favoritpar just nu? Monica och Kayce från Yellowstone. Trots all skit som händer så håller de ihop, och det är underbart. Är dock lite orolig för tillfället då senaste avsnittet slutade i en ganska chockerande cliffhanger. 

Favoritvänskap just nu? Definitivt vänskapen mellan Alex och Valerie i Casual. Även Laura. Alla dessa tre har verkligen en udda familjerelation, men det är inspirerande att se hur öppna de faktiskt är med varandra trots att de är syskon/mor/dotter/brorsdotter/morbror. Älskar även den utvecklade vänskapen mellan Alex och Leon! Trodde aldrig att Leon skulle vara med så mycket, men jag älskar det. 

Film du ser fram emot just nu? Känns som den enda som inte sett Mamma Mia: Here We Go Again ännu, så den längtar jag definitivt efter att få se. 

Bok du läser just nu? Tänkte jag skulle börja på Sagan om Ringen. Men å andra sidan har jag tänkt det i flera år och inget har hänt... so let's not have too high hopes. 

Favoritskådespelerska just nu? Kelly Reilly! Hon är helt fantastisk i Yellowstone. Visste inte ens vem hon var innan, men jag tycker hon är en helt makalös skådespelerska. Obsessed.

Favoritskådespelare just nu? Skulle vilja säga Kevin Costner men hittills har hans roll inte visat så mycket i Yellowstone. Hoppas på mer än bara lagom lugna dialoger för honom i framtiden. Har varit väldigt taggad på att Bill Skarsgård är med i Castle Rock men än så länge har det inte hänt så mycket med hans karaktär heller. Men jag älskar Bill ändå, så det blir mitt svar. 

4 kommentarer:

 1. Jag måste nog också ta och göra den här listan igen!! Och jaa, Kelly Reilly! Älskade henne i Britannia. Och eftersom du skriver så mycket bra om Yellowstone måste jag nog fortsätta kolla på serien, såg från en början bara ett avsnitt

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA, GÖR DET. Den är så bra. Verkar dock finnas en del olika åsikter om serien, men personligen älskar jag den så jag hoppas att du gör det också. Är jätte sugen på att se Britannia nu p.g.a Kelly Reilly! Hade inte tänkt se den då den fick ett ganska halvdant betyg på imdb, men som sagt, jag är lite besatt av Kelly för tillfället...

   Radera
  2. Britannia är en jättekonstig serie! Antar att den då också kanske är lite som Yellowstone, att en antingen älskar den eller inte tycker om den alls. Men tipsar i alla fall om Britannia. Blev ju ändå förnyad till en säsong två liksom!

   Radera
  3. Jag ska definitivt ge den några avsnitt! :)

   Radera