torsdag 16 augusti 2018

Coco (2017)Detta är ett samarbete med Blockbuster.

Jag är ute i senaste laget som vanligt, men nu har jag äntligen sett den där Coco som skulle vara så bra. Disney Pixar's nya pärla, en musikalisk berättelse om livet och döden, berättat ur ett barnvänligt perspektiv.

Coco följer Miguel, en ung pojke som drömmer om att bli en musiker lika känd som sin stora idol, Ernesto de la Cruz. Problemet är bara att hans familj sedan långt tillbaka, avskytt musiker och allt som har med musik att göra. När Miguel av olyckshändelse råkar hamna i dödsriket måste han leta upp sin gammel-gammelmorfar för att kunna återvända tillbaka till de levandes land, eftersom han är den enda släkting som skulle låta Miguel återvända utan en problematisk hake. 

Jag har längtat efter att få se Coco sedan innan den släpptes i Sverige, och nu äntligen fick jag chans att se den på Blockbuster. Det är faktiskt sällan Disney gör en besviken med sina storsatsningar. Sällan, eller aldrig? Coco är precis som sina föregångare, en varm och rolig berättelse om familj, kärlek och allt det där typiska vi alla älskar att se i en bra familjefilm. 

Berättelsen är smått förutsägbar men vad gör det egentligen? Jag bryr mig faktiskt inte. Jag blev berörd mot slutet och kände mig nöjd med ungefär allt som den här filmen bjöd mig på. Jag fick skratta, jag fick spänning och jag fick till och med tårar i ögonen mot slutet. Vad mer kan man önska sig? 

Hyr Coco Blockbuster redan idag! Gillar du Disney's härliga familjefilmer så kan jag garantera att du inte kommer bli besviken. 
★★★

2 kommentarer:

  1. Jag var väldigt skeptiskt mot den hör filmen innan eftersom trailern inte gav någonting. Men precis som du säger mot slutet satt jag där ocj storbölade. Disney gör en verkligen aldrig besviken! Har skrivet en mer ingående recension på bloggen om du är nyfiken :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis, Disney vet verkligen hur man framställer en bra berättelse. Ska in å läsa direkt!

      Radera