söndag 8 juli 2018

Ang. bloggen, veckans tema och filmtrilogier

Jag vet inte vad som har hänt med mig den senaste tiden. Det är inte ofta jag sätter mig och skriver, och på ungefär ett halvår har jag haft sådan skrivkramp att jag knappt orkat bry mig om att uppdatera bloggen. Men, när jag väl sätter mig ner och skriver så skrivs det av bara farten - då kan jag skriva tre, fyra inlägg på raken. Som jag tidsinställer och sedan dröjer det några veckor innan jag tar mig tiden att sätta mig ner och skriva igen. Det är tråkigt tycker jag, och även om jag ofta lyckats få ut något inlägg varje vecka så har dessvärre temainläggen tagit mer stryk än någonsin. När var sist jag skrev ett temainlägg? Jag vet inte. Det är synd, för jag tycker det är superroligt att ha detta samarbete med mina bloggvänner, eftersom det ger oss en ytterligare chans att diskutera våra favoritfilmer och serierna vi tittar på. 

Jag vet inte om min skrivlust kommer komma tillbaka på en dag, men jag ska göra mitt bästa för att ge mig själv inspirationen att trycka upp tempot och verkligen göra det där som jag brinner för. Jag ska anstränga mig för att skriva recensioner på filmerna och serierna jag tittar på, och jag ska anstränga mig för att få ut temainläggen varje vecka. 

Men veckan är ju inte helt över än, eller hur? För att ge er något mer intressant att läsa om, så tänkte jag att jag kunde ge er några tankar på temat för den här veckan. Så vad är temat? Trilogi, i samarbete med KarinsUniversum, FictionalEm, FrökenTV och Seriereflektioner.

Jag har valt ut fem trilogier som jag växt upp med, och älskar mer och mer för varje gång jag ser dem. Om det nu är möjligt. Här är några av mina favoriter samt mitt favoritcitat från filmerna. Enjoy!

Ps. Ignorera det faktum att några av dessa filmserier fått uppföljare på senare år. Vi låtsas istället som att det aldrig hänt, ok? 


2 kommentarer:

  1. Back to the future - ÄLSKAR den triologin ! + sagan om ringen och Hobbit !

    SvaraRadera