torsdag 28 juni 2018

Den gamla goa "just nu"-listanListan kommer ursprungligen från Emelie

Favoritserie just nu? Just nu håller jag på att kolla igenom tv-serien Blindspot, så för tillfället får jag väl säga den. Spänning med väldigt mycket mystik, det gillar jag i serier.

Den serie du ser fram emot varje vecka just nu? Jag följer ingen serie veckovis just nu. 

Serie du ser fram emot just nu? Game of Thrones, always. Är väldigt sugen på andra säsongen av efterlängtade Glow som har premiär om enbart två dagar! Yay. 

Serie som helst kan avslutas just nu? Känner väl inte direkt så för någon serie jag följer. Däremot kan jag nämna många som borde återupplivas...

Kvinnlig favoritkaraktär just nu? Tittar som sagt på Blindspot för tillfället och jag är väldigt kär i Patterson. Nördigt cool, precis som det ska vara.

Manlig favoritkaraktär just nu? Kan inte direkt kalla någon av de manliga karaktärerna favoriter i Blindspot ännu så istället tänker jag nämna Damien Scott från Strike Back som jag senast tittade på innan Blindspot. Han har sina brister men han är ganska kul också. 

Favoritpar just nu? Tyckte väldigt mycket om Damien och Julia ihop, från Strike Back

Favoritvänskap just nu? Okej nu blir det lite mycket Strike Back, men så är det ju när man maratonkollar på serier. Givetvis tänker jag svara Michael och Damien, deras vänskap är grunden i hela serien och den blev bara bättre och starkare för varje säsong. Sen så är jag ju världens största sucker för bromance-relationer i filmer och serier. 

Film du ser fram emot just nu? Oceans 8 ser jag väldigt mycket fram emot eftersom jag älskar de andra filmerna, främst den första, Ocean's Eleven

Bok du läser just nu? Vadå, bok? Sommaren är ju till för att sitta inne i ett mörkt rum och titta på tv, inte för att ligga på stranden i solen och läsa. 

Favoritskådespelerska just nu? Jag gillar verkligen Jaimie Alexander som spelar huvudrollen i Blindspot

Favoritskådespelare just nu? Ja, jag hittade trots allt Blindspot tack vare Sullivan Stapleton som även medverkade i Strike Back. Men hans karaktär var roligare i Strike Back.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar