tisdag 1 maj 2018

Verk som påverkat mig och mitt liv (Del 1)Jag tror inte riktigt jag insåg hur svårt detta temat faktiskt skulle bli för mig att skriva om. Det finns många verk som påverkat mig och mitt liv - på sätt och vis har väl alla verk man någonsin sett eller brytt sig om, gjort det. 

I samarbete med bloggarna FictionalEm, FrökenTV, KarinsUniversum och Seriereflektioner har vi nu åter igen en temavecka. Detta innebär en hel vecka med temat istället för bara onsdagen. Temat är:

VERK SOM PÅVERKAT MIG OCH MITT LIV

Hur ska jag då inleda detta? Jag vet inte. Vilken film ska jag börja med? Det finns så många och ändå känns det som att jag redan skrivit om dessa filmer så många gånger att det nästan blivit uttjatat. Inte för mig, aldrig för mig. Men kanske för er som läser. Trots detta tänker jag vara ärlig, och för att vara helt ärlig så behöver jag nämna några verk jag redan nämnt ungefär hundra gånger förut. Och har du ännu inte tagit mina tips och sett dessa filmer så kanske det är lika bra att få ytterligare en knuff. 

Den film jag valt att ta upp i detta första inlägg under temaveckan, är också den viktigaste och kanske till och med mest inflytelserika filmen för mig av alla filmer jag sett. Filmen heter Stand By Me och istället för att åter igen lista anledningarna till varför denna film betyder mer för mig än någon annan film, så tänker jag länka er vidare till några av mina tidigare inlägg om filmen. 

Klicka på bilden för att komma till inlägget.
Kika in under veckan för att läsa om andra verk som påverkat mig och mitt liv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar