måndag 14 maj 2018

The Greatest Showman på Blockbuster!


Detta inlägg skrivs i samarbete med www.blockbuster.se

Det kom en hel del bra biofilmer i december förra året, och en av mina favoriter blev genast den nya musikalen The Greatest Showman. Den har fått blandad kritik vad jag förstått, och bland tittarna så har man antingen älskat den eller inte alls fattat grejen med filmen. Personligen förstår jag inte varför folk inte förstår magin med The Greatest Showman, för mig var det nämligen en rejäl dos av just magi. Jag var helt tagen av filmen när den var slut - så mycket att jag köpte ytterligare en biljett och såg den veckan efter igen. Bara för att få uppleva den på bio en gång till. 

Givetvis förhandsbokade jag filmen på blu-ray, och idag fick jag äntligen hem den. För dig som vill kunna titta på film lite enklare - direkt på datorn med endast några få knapptryck, så kan jag tipsa om att filmen nu finns att streama på BLOCKBUSTER om man så önskar. Vilket man såklart borde önska med hela sitt hjärta, eftersom detta är en helt fantastisk film. På Blockbuster behöver du inte ha ett abonnemang, det är bara att skapa ett konto (väldigt enkelt dessutom) och därefter endast hyra eller köpa just den film du är intresserad av. Bara genom att skapa ett konto bjuder de dessutom på första hyrfilmen! Jag har redan valt min första film, dags att välja din. 

Ja, detta inlägget är sponsrat. Men det betyder inte att detta inte är ett värt köp! The Greatest Showman är en helt fantastisk film och det enda jag kan rekommendera är att plugga in högtalarna när du tittar, för det här är musik du vill höra till max. 

Blev du inte jätte nyfiken på den här filmen nu? Blev du inte riktigt riktigt sugen på att kolla in vad den här uppmärksammade musikalen faktiskt har att erbjuda? Se den idag på BLOCKBUSTER

2 kommentarer:

  1. Åh denna vill jag sjukt gärna se :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag absolut du ska göra! :)

      Radera