torsdag 22 mars 2018

Fem Netflix-serier du borde streama under vårenVet du inte vad du ska göra med ditt liv nu under våren? Jag har svaret. Eller rättare sagt, fem svar. Så skaffa ett Netflix-konto och börja streama! Här kommer fem serietips från mig. 

Jag tänker börja med serien jag själv just nu håller på att kolla igenom den efterlängtade andra säsongen av. Efter att ha fått tipset från en podcast jag lyssnar på, började jag, förra sommaren, kolla igenom första säsongen av Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Och Jesus, vad jag älskade det. Den här serien är så mycket right down my alley som det bara går. Jag har under en tid varit väldigt nervös över att se den andra säsongen eftersom Dirk Gently, tragiskt nog blev nedlagd för ett tag sedan. Jag hoppas innerligt på att hoppet inte är helt dött, och att vi faktiskt får någon form av fortsättning. Men oavsett hur det blir så kan jag bara säga att jag är oerhört tacksam för de två fantastiska säsongerna vi har fått. Jag tänker inte ens förklara vad serien handlar om (helt ärligt så hade jag inte kunnat även om jag hade velat), istället tänker jag bara säga såhär. Du ska inte tveka på att se Dirk Gently's Holistic Detective Agency om du älskar serier som gör dig förvirrad på bästa möjliga sätt, som får dig att skratta tills du inte vet var du ska ta vägen, och som får dig att avundas de briljanta genier som ligger bakom serien. 


I december förra året bestämde jag mig för att kolla in denna underbara Netflix-serie som baseras på böckerna om Anne på Grönkulla. Personligen var jag inte en av de som läste Anne-böckerna som liten, men eftersom jag blev nyfiken på serien efter att ha hört mycket gott om den, bestämde jag mig ändå för att ge den en chans. Och det ångrar jag inte! Det här visade sig vara en så otroligt fin serie som lyckades både underhålla mig och beröra mig. Jag älskade ungefär allt med serien, och jag längtar innerligt tills en andra säsong släpps på Netflix. Har du länge varit lite småsugen på att se Anne With an E så finns det nog inget bättre tillfälle än nu under våren. 


Det är mycket möjligt att du redan har sett den här serien, så mycket som folk pratat om den sedan första säsongen släpptes. Men har du mot förmodan inte det, så... gör det. Bara gör det. Den är så perfekt på så många sätt. Vad mer finns att säga? Världens bästa barnskådespelare, karaktärer du aldrig kommer tröttna på (för de är fantastiska), en atmosfär som bara får dig att känna dig som hemma. Stranger Things har allt. Är allt. 


En överraskande rolig och charmig komediserie vars andra säsong kommer till Netflix redan imorgon! Så varför inte kolla igenom både första och andra säsongen nu direkt? Riktigt underhållande serie som följer en familj som tvingas genomgå en rad minst sagt traumatiska upplevelser efter att en av familjemedlemmarna dör och kommer tillbaka som köttätare - begränsat till enbart människokött.  


Hela säsongen av Glow maratonkollade jag strax efter den släpptes och sedan dess har jag väntat och väntat och väntat, men andra säsongen tar allt sin tid på sig. Så tills jag får nöjet att se vidare på denna underhållande tv-serie så kan jag inte annat än rekommendera den till er som inte sett den. Glow är så bra på så enkla sätt. Replikerna är så on-point och karaktärerna har man lite av en hatkärlek till (vilket vi alla älskar, såklart). Jag fastnade genast för denna serie och kollade igenom samtliga avsnitt på ytterst kort tid. Mitt tips till dig? Gör detsamma! 

Dessa fem serier är alla riktigt bra och underhållande, lita på mig! Och om du inte litar på mig, lita på alla andra som sett serierna och sagt detsamma. 

8 kommentarer:

 1. Kan bara hälla med om Anne with an E så sjukt mysig håller på att läsa den första boken just nu. Får nog göra en omtitt på serien snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte faktiskt boken efter att jag såg serien, blev ju så kär. Men inte läst den ännu.

   Radera
  2. Läste ut den idag. Hade lite svårt att komma in i den men sedan maraton löste jag den såååå bra

   Radera
  3. Åh nu blir jag ju jätte sugen på att faktiskt börja läsa den

   Radera
 2. Borde verkligen se Dirk Gently snart men har en så dålig serieperiod för tillfället, hah.

  SvaraRadera
 3. Stranger things, älskar den serien"

  SvaraRadera