måndag 25 december 2017

Nyårstaggen 2017 (Del 1)


Första delen av årets nyårstagg blir att sammanfatta året genom att se hur många av förra årets mål som lyckades bli nådda. 

Filmerna jag skulle se på bio inkluderar: Beauty and the Beast, Star Wars: The Last Jedi, Pirates: Dead Men Tell No Tales, Kingsman The Golden Circle, Alien: Covenant, Wonder Woman och The Fate of the Furious
Såg alla på bio utom de tre sistnämnda som jag inte sett överhuvudtaget faktiskt. Vill fortfarande se de alla tre, men det får bli senare. 

Jag skulle påbörja tv-serierna Vikings, Deadwood och Carnivale
HA! Vikings har jag påbörjat och sett två säsonger av bara de senaste veckorna. Men Deadwood lär hamna på målen inför nästa år, nu för tredje året i rad... Men men, tredje gången gillt säger man ju. 

Jag skulle se några av årets nya serier, nämligen Star Trek Discovery, A Series of Unfortunate Events, Time after Time och Big Little Lies.
Har sett några avsnitt av varje, men ingen av de är färdigsedda. Men här är det jag som bestämmer reglerna så jag tycker att detta gills som att ha nått målet. 

Några serier jag ville fortsätta på (eller eventuellt till och med se klart) var The Wire, Sons of Anarchy, Agents of S.H.I.E.L.D, Peaky Blinders, The Musketeers och Misfits
Ja du... Peaky Blinders såg jag, så det målet är nått. Även The Musketeers såg jag sista säsongen av, men det är allt. Dock är jag väldigt nöjd med de två, det räcker gott och väl för nu. 

Jag skulle se de klassiska filmerna Breakfast at Tiffany's, The Sting, To Kill a Mockingbird och It's a Wonderful Life
Räcker det att jag nu har alla i hyllan? Nähe, okej då. Då har jag misslyckats.

Jag skulle se om alla Star Wars filmerna, inklusive de nya. 
... 

Vid årets slut (det vill säga nu) skulle jag ha sett minst 150 filmer och 70 säsonger. 
Detta har jag ingen aning om jag uppnått eftersom jag varit väldigt dålig på att fylla i både min film- och serielista i år. Dock tvivlar jag på att jag uppnått målet då jag varit så upptagen med annat att jag inte haft mycket tid över till att titta varken på film eller serier. Förra året gick det bättre!

Här kan du hitta hela inlägget om mina mål från förra året. Del två av denna nyårstagg, fylld med mina nya mål inför 2018, publiceras inom några dagar!

1 kommentar:

  1. Så roligt att läsa :D Ska bli spännande att se hur jag själv lyckades med mina mål (förmodligen inte särskilt bra HAHA)

    SvaraRadera