fredag 8 december 2017

Mina tankar om nya KnightfallI veckan hade Knightfall premiär. Var det till och med så sent som igår kanske? För oss svenskar, d.v.s. Hur som helst så finns första avsnittet nu ute, och detta är en serie jag länge sett fram emot. Varför? Jo, helt tack vare den lockande handlingen. Det var egentligen bara ett ord som lockade mig, nämligen ordet "tempelriddare". För det är precis vad Knightfall handlar om - tempelriddare

Till en början var jag aningen tveksam, kändes inte riktigt som att jag drogs in i handlingen så som jag hade önskat, och lyckades dessutom hellre se bristerna än fördelarna. Men en stund in i avsnittet blev jag plötsligt väldigt involverad i allt som hände, och började starkt gilla vad jag såg. Serien är inte riktigt så bra som jag hade hoppats, av någon anledning störde jag mig lite på skådespelet även om det egentligen inte var sämre än i de flesta andra serier. Men man förväntar sig väl alltid lite extraordinära talanger i en serie som denna. Men men, det kanske kommer - det här var ju trots allt bara första avsnittet. 

Övriga delar gillade jag starkt. Jag är nyfiken på många av karaktärerna - framförallt kungen faktiskt. Vad är han för typ av kung? God? Ond? Lättpåverkad av sina rådgivare? Smartare än så? Det återstår att se, och jag ser med spänning fram emot det. Fastnade såklart även genast för söta Parsifal. Hoppas vi får se mer av honom. 

Efter endast ett avsnitt finns inte mycket att säga egentligen, mer än att jag ser fram emot kommande avsnitt samtidigt som jag kanske känner att den inte var riktigt så bra som jag hade hoppats. Men jag tror starkt på att den har mycket mer att ge framöver, och kan säkerligen vara en sådan serie som blir bättre för varje avsnitt. Jag försöker ignorera det faktum att seriens betyg på IMDB snabbt sjunker för varje gång jag går in och tittar. 

1 kommentar:

  1. Riktigt nyfiken på denna får nog ta och se den i helgen :)

    SvaraRadera