onsdag 22 november 2017

Veckans Tema ● Thanksgiving

Veckans tema är Thanksgiving, i samarbetet med bloggarna FrökenTV, Seriedrottningen, ThoughtsByEm, Seriereflektioner och KarinsUniversum. Denna veckan hade jag faktiskt totalt glömt bort att förbereda ett inlägg, och nu är jag trött och har ingen inspiration alls, så istället tänker jag bara skicka en liten shout-out till mina bloggvänner som under dagen publicerat lite olika Thanksgiving tips på sina bloggar. 
Jag håller helt med Felicias tips om The OC's Thanksgiving avsnitt i säsong 1, verkligen en av de mest ikoniska ur serien. Ska faktiskt sätta mig ner och se detta avsnittet nu innan läggdags, det bestämde jag mig precis för. Men älskar att hon också nämnde How I Met Your Mother, som det fan jag är av seriens tidiga år, så är detta utan tvekan min favorit av Thanksgiving avsnitt. Eller ska jag säga, Slapsgiving avsnitt... Du kan läsa Felicias inlägg här


Även Sara nämnde How I Met Your Mother i sitt Thanksgiving-inlägg, men det är långt ifrån det enda hon tipsar om. Hon följer temat med 20-minuters komediserier, och tipsar om 10 olika Thanksgiving avsnitt som utan tvekan kommer få dig att skratta. Jag vill framförallt ge en extra hedersomnämning till "The One With All The Flashbacks", avsnitt åtta av Vänner's femte säsong som innehåller en av mina favoritscener från serien någonsin. Gissa vilken! Du kan läsa Saras inlägg här


Emelie gjorde ett väldigt intressant inlägg denna veckan. Istället för att skriva om olika Thanksgiving avsnitt i serier, skrev hon om saker hon är tacksam för inom tv-världen just nu. Ett väldigt roligt inlägg att läsa, men dessvärre följer jag inte många av serierna hon nämner och därför är min enda kommentar att jag, precis som henne, ser väldigt mycket fram emot den kommande tv-serien Knightfall som har premiär nu i december! Du kan läsa Emelies inlägg här


En av Karin's favoritserier är Gossip Girl, och därför har hon rangordnat seriens alla Thanksgiving avsnitt. Själv har jag bara sett två säsonger av Gossip Girl, och har dessvärre svårt att minnas några av dessa säsongers Thanksgiving avsnitt, men för den som är ett fan av serien måste denna listan vara supernostalgisk att få läsa! Du kan läsa hela hennes inlägg här

Vill även passa på att gratulera Lovisa till sitt tredje barn! 

4 kommentarer:

 1. Vad fint och vilken bra lösning när inspirationen/orken tryter! :) Man kan inte alltid hinna med bloggen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej precis, jag var nära på att skippa denna veckan men så kom jag på att jag kunde göra såhär :)

   Radera
 2. Oj såg inte att du hade länkat till min blogg!! Tack!! Kul att du tyckte om det!

  Och juste - jag tänkte göra en "julkalender" på min blogg i år, och undrar bara om du skulle vilja tipsa om någon julfilm/julavsnitt/julbok? Tänkte i så fall att jag gör ett inlägg med ditt tips. Om du vill vara med är det bara att skriva vilken/t film/bok/serieavsnitt du vill tipsa om, och skriva om varför du tycker om den! Så fixar jag resten. Om du vill vara med då kan du gärna bara svara på denna kommentar, med just då vilken/t och varför!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul idé! Det finns väl i det stora hela, tre julfilmer jag älskar och ser varje år - The Holiday, Love Actually och Polarexpressen. Men kan ju säga Polarexpressen då eftersom jag älskade den som liten (och gör fortfarande). Varför, jo för att den verkligen sprider julkänsla! Det är väl iofs alltid därför man älskar en bra julfilm. Men Polarexpressen har alltid funnits med mig vid julen, kort sagt är min dvd utgåva av filmen extremt välanvänd. Tycker filmen är så mysig och ändå lite skrämmande på samma gång. Animationen skrämde mig alltid som liten men ändå älskade jag det.

   Radera