fredag 17 november 2017

11 anledningar till varför just DU ska se August Rush

Vi fortsätter på Freddie Highmore temat. 

August Rush är en av mina favoritfilmer. Har du inte sett filmen så kan du omöjligen förstå varför, och därför har jag listat 11 anledningar i gif-form, till varför jag älskar filmen och framförallt; till varför just du ska ta dig tid till att se den. Men innan vi börjar vill jag bara kort berätta lite om vad filmen handlar om, så att du får lättare förståelse för mina listade anledningar. 

Gatuartist-pojken August Rush heter egentligen Evan Taylor. Han är föräldralös och har bott på barnhem så länge han kan minnas, och så länge han kan minnas har han drömt om att få hitta sina riktiga föräldrar. Genom musik tycker han sig höra att hans föräldrar vill hitta honom lika mycket som han vill hitta dem, så när han får chansen ger han sig ut på ett äventyr han sent kommer glömma. 

Här är 11 anledningar till varför just du ska se August Rush


För att August Rush på många sätt är en poetisk film 


För att vissa scener är helt captivating


För att du kommer bli lika fängslad av romansen mellan Evans föräldrar som jag blev


För den här scenen, punkt.


För att Evans kärlek till musik kommer smitta av sig på dig


För att Keri Russell spelar Evans mamma


Och för att Jonathan Rhys Meyers spelar Evans pappa


För att Freddie Highmore kommer få dig att både skratta och gråta tillsammans med honom


För att man både vill älska och hata Robin Williams karaktär 


För att varje ben i din kropp kommer sitta och hoppas att Evan till slut ska få återförenas med sina föräldrar 


För att när filmen är slut kommer du bara vilja gråta av glädje 


ÄR DU ÖVERTYGAD? 
Om svaret är ja, vad väntar du på?

8 kommentarer:

 1. Jag älskar verkligen den här filmen, verkligen en jättefin film !

  SvaraRadera
 2. August Rush är faktiskt också en av mina favoritfilmer! Har försökt köpa den flera gånger... men hittar den inte?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den finns på discshop såg jag häromdagen och vill beställa den, men det står att den inte finns i lager. Vågar inte riktigt lita på "Skickas när åter i lager".

   Radera
 3. Nu är jag ännu mer övertygad än häromdagen ;) Ska nog se denna idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. GÖR DET!! :D Hoppas jag får höra vad du tyckte på bloggen :)

   Radera
 4. Jag är övertygad! Den verkar jättebra.

  SvaraRadera