onsdag 18 oktober 2017

Veckans tema blir försenat

Samarbetet för veckan är musik, och dessvärre har jag inte hunnit förbereda ett inlägg (trots det roliga temat) då jag jobbar väldigt mycket just nu. Men eftersom jag verkligen vill skriva ett inlägg om temat vågar jag lova att inlägget kommer komma upp på bloggen senare i veckan (troligtvis under/efter fredag). Så håll utkik! 

Imorgon bitti publicerar jag en liten filmrecension från utkastet för att det inte ska stå så tomt här. Jag hade ett litet samtal med mitt utkast förut, och hon sa att hon börjar bli lite överbelastad. Med andra ord har jag en del färdigskrivna inlägg jag behöver bli av med, så vi får se vad det blir. 

Så länge kan ni få ett snabbt låttips från filmen Transamerica som jag såg för inte så länge sedan. I eftertexterna spelades Dolly Parton's Travelin Thru' och av någon anledning blev jag superförälskad i den låten, så den har spelats i mina lurar ganska mycket den senaste tiden. 


Sen kan jag också tipsa om denna filmmusik-topplistan jag skrev för några år sen: länk

2 kommentarer:

  1. Kul med filmmusik-topplista! :) blir nyfiken på vad du jobbar med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag jobbar på en liten biograf (inte sf, utan privatägd) i min hemstad där jag också jobbar i kafét (som ägs av samma ägare) på dagarna. Blir ofta ganska långa pass eftersom jag jobbar i kafét på dagen och bion på kvällen. De senaste veckorna har det varit extra mycket för mig, så känner att jag är lite utmattad nu... Det är därför jag inte riktigt hinner/orkar skriva inläggen i tid :)

      Radera