torsdag 5 oktober 2017

Vad är "överskattat" för dig?I veckans samarbete blir det inte mycket till inlägg, men som vanligt är detta ett samarbete med FrökenTV, Seriedrottningen, Seriereflektioner, KarinsUniversum och ThoughtsByEm. Veckans tema är "överskattat" och ursäkta fördröjningen, jag är väl medveten om att det är torsdag idag. 

Jag är inte ett fan av termen "överskattat". Det mesta som sägs vara bra, är bra. Utöver det så handlar det mest om åsikter, eller hur? Även när det handlar om storfilmer jag inte gillar, brukar jag ändå kunna förstå varför andra gillar dem. Och då handlar det ju bara om min personliga åsikt om filmen. Det är lättare med underskattade titlar, de finns det många fler av. Men det var inte det veckans tema handlade om tyvärr, och tro mig, jag försökte koka ihop något att skriva om, men det står verkligen på noll i mitt huvud, så tyvärr blir det inget för mig denna veckan. 

Nej, för mig verkar det inte finnas många överskattade titlar - det mesta har man hört både positiva och negativa saker om, och oftast har de båda rätt. Vad är "överskattat" för dig? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar