onsdag 13 september 2017

Veckans tema ● Höst

Nu kör vi igång med veckans tema igen, och detta är som vanligt ett samarbete med FrökenTV, Seriedrottningen, ThoughtsByEm, KarinsUniversum och Seriereflektioner

Temat för denna veckan är Höst, och jag tänkte göra det enkelt för mig och prata lite om hur mycket av min höst jag planerar att spendera på bio. DESSA FILMER VILL JAG SE PÅ BIO I HÖST

IT (TRETTONDE SEPTEMBER)
Filmen som faktiskt råkar ha svensk premiär idag. Tror jag i alla fall, det är åtminstone idag vi på biografen där jag jobbar, visar filmen för första gången. Hur som helst så är detta definitivt en film jag tänker se. Vi får se om jag har tid ikväll på jobbet, annars blir det en eventuell resa till Biopalatset i Göteborg under morgondagen. Jag har inte läst boken, men har sett mini-serien från 1990 och det är faktiskt en av de få skräckfilmer jag faktiskt gillar. Kanske beror på att jag gillar skrämmande clowner. Jag vet att det är förbjudet att säga så, men så är det i alla fall. De är coola så länge det bara är på film.

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE (TJUGOANDRE SEPTEMBER)
Höstens mest efterlängtade film för mig. Jag älskar verkligen den första Kingsman, såg även den på bio och blev helkär direkt. Jag har längtat efter uppföljaren sedan jag fick veta att den skulle komma. Det handlar om brittiska spioner och vem älskar inte brittiska spioner?

JAKTEN PÅ DEN FÖRSVUNNA SKATTEN (TREDJE OKTOBER)
Klassiker på bio är inte dumt, denna gången är det den första Indiana Jones filmen jag vill se. Älskar Indy's alla äventyr och den första måste väl ändå vara den bästa. Tredje oktober börjar den visas på SF. 

BLADE RUNNER 2049 (FEMTE OKTOBER)
Jag ska bara se den första Blade Runner-filmen först, men är ganska säker på att jag komma vilja se uppföljaren på bio ändå eftersom jag inte tror att det finns någon större risk till varför jag inte skulle gilla den första. 

LOVING VINCENT (TJUGONDE OKTOBER)
En animerad film i Van Gogh style, som handlar om Vincent Van Gogh själv? Count me in! 

THOR: RAGNARÖK (TJUGOSJUNDE OKTOBER)
Det är Thor, och jag har inte sett någon av de andra på bio så denna gången kanske det faktiskt blir av, vem vet. 

JUSTICE LEAGUE (FEMTONDE NOVEMBER)
Känns som ett måste att se på bio, men inte för att jag har särskilt höga förväntningar. Batman V Superman var ju en stor besvikelse. Har dock inte sett Wonder Woman än, skäms på mig. 

MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN (TJUGOFJÄRDE NOVEMBER)
Ja, ja, ja och åter igen ja. Ta mig till november med detsamma, för den här filmen vill jag inte vänta på! 

Vilka filmer ska du se på bio i höst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar