onsdag 27 september 2017

Sju filmer jag älskade som sexåring (-ish)

Veckans tema är ett samarbete med bloggarna Fröken TV, SeriedrottningenThoughts By EmKarins Universum och Seriereflektioner. Denna veckan är temat "När jag var 6 år". 

Jag minns knappt vad jag gillade för ett år sedan, så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna minnas vad jag gillade när jag var 6 år. Men för att enkelt beskriva ungefär vilka filmer jag såg om och om igen, tänkte jag bara lägga in några gifs. Och istället för att skriva vad filmerna heter kan ni få gissa! 

1.


2.


3.


4.


5.6.


7.


Jag misstänker att ni känner väl igen alla dessa filmer då det är sådana där gamla goa klassiker som de flesta av oss sett ett bra antal gånger. Vilka filmer var dina favoriter som sexåring (om du nu råkar ha bättre minne än jag)? 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Helt underbar film som är lika bra idag som den var på 60-talet när den släpptes! :)

   Radera
 2. Svar
  1. Den första, ja! :) Älskade nalle puh när jag var liten!

   Radera
 3. Åh såg Anastacia för första gången för ett tag sedan och den är ju fantastisk! Hoppas musikalversionen hittar sin väg till London också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den underbar! Skulle också vilja se om den snart, tror faktiskt jag ska beställa hem den på blu-ray och uppdatera min gamla utslitna DVD-utgåva ;)

   Radera