lördag 24 juni 2017

Maratonvecka: MusikalerIgår på midsommarkvällen blev det filmtajm för mig och vännerna. Vi såg en kultförklarad, en väldigt färgglad och en väldigt speciell musikal från 70-talet som vi alla älskade. Jag blev verkligen på musikalhumör vilket fick mig att inse att det faktiskt finns ett flertal musikaler som jag redan borde ha sett för länge sen men inte gjort än. Jag har därför samlat en lista på de musikaler jag vill se och utav dem har jag valt ut sju stycken som jag har tillgängliga antingen på dvd/bluray eller på någon av de svenska streamingsajterna. En av dessa har jag redan sett, men vill ändå se om och därför är den med. En annan har jag sett delar av men aldrig hela, så det blir ändå relativt nytt och färskt för mig. 

Om någon vill hänga med på denna maratonvecka så kör på och dela med er av filmupplevelserna! 

Måndag: The Rocky Horror Picture Show (1975)
Tisdag: Hair (rewatch, 1979)
Onsdag: Cabaret (1972)
Torsdag: All That Jazz (1979)
Fredag: Moulin Rouge! (2001)
Lördag: My Fair Lady (1964)
Söndag: Trollkarlen från Oz (1939)

Vanligtvis när jag kör sådana här projekt genom bloggen så föredrar jag att ha alla inlägg klara innan jag faktiskt påbörjar veckan. Det har jag inte än och har hittills bara sett två av filmerna på listan, så vi får se hur detta går. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla tidsramen! 

8 kommentarer:

 1. Okej jag erkänner jag skrek rakt ut när jag såg detta hahaha musikalnörden längtar att läsa dessa recensioner. Kanske ska göra liknande snart då jag troligtvis inte hinner mer att kolla på dessa eller vänta när ska du blogga om Wizard of Oz kanske kan gemensamt blogga på just den haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planen är att recensionen på Wizard of Oz ska publiceras på söndag, så vi får hoppas att jag tar mig så långt haha!

   Radera
  2. Ska försöka vara med på flera av dessa då jag har dem hemma, haha måste bara hinna se dem :P

   Radera
  3. Hoppas du hinner någon i alla fall :D Annars har du ju alltid resten av livet på dig som tur är :)

   Radera
  4. Haha ja jag har ju det. Men Wizard of Oz kan jag ju ge ett ärligt försök med i alla fall :P

   Radera
  5. Ja det ska jag också göra, Wizard of Oz har stått här i min hylla länge nog och väntat.

   Radera
 2. Du borde se Fantomen på operan, om du inte redan har gjort det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har sett filmen från 2004 :) Men det var ganska längesen nu.

   Radera