onsdag 3 maj 2017

Loot Crate: "Investigate" (April 2017)


Idag fick jag hem min senaste Loot Crate-låda och detta är vad den innehöll:
(scrolla ner för att se närbilder på de olika prylarna)

- En heat-changing mugg med Batman-tema (skitsnygg!)
- Fyra pennor + pennvässare i X-files tema. Olika citat från serien står på pennorna, däribland "I want to believe" och "The truth is out there". I like 'em! Problemet är bara att jag gärna skulle vilja använda dem, vilket samtidigt är synd eftersom man förstör dem då... 
- En t-shirt med en illustrerad bild på Eleven och resten av gänget från Netflix-serien Stranger Things. Detta är definitivt min favoritpryl från månadens låda - jag är helt kär! 
- En Q-Fig vinylfigur föreställande Marvel's Jessica Jones från Netflix-serien med samma namn. Figuren är väldigt detaljerad och med en snygg design, men dessvärre har jag inte sett serien och är inte särskilt intresserad av att se den heller. Möjligtvis någon gång i framtiden...
- En Loot Crate-pin med loggan på. 

Sammanfattningsvis måste jag säga att jag är väldigt nöjd med månadens låda! Känner att jag fått väldigt mycket för pengarna (277 svenska kronor) som vanligt. Älskar min nya Stranger Things T-shirt, och även Batman-muggen kommer bli välanvänd ganska snart. 

Klicka här för att läsa mer om Loot Crate. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar