tisdag 23 maj 2017

Åtta filmer att se på bio nu i sommarEftersom det kommer en del storfilmer i sommar så tänkte jag göra en liten lista på de jag själv vill kolla in; och mina tankar nu innan jag har sett dem. Veckans tema Sommar fortsätter som ett samarbete mellan mig och Felicia, Emelie, Sara, Karin och Lovisa

WONDER WOMAN (2 JUNI) 
SJÄLVKLART ska denna ses på bio! Wonder Woman är nästa film i DC-universumet och även om Batman v Superman var en stor besvikelse, så har jag ändå höga förväntningar på Wonder Woman. Ska bli intressant att se hur väl de lyckas! 

SPIDER-MAN: HOMECOMING (7 JULI) 
Det här är en sådan film jag vill se av ren nyfikenhet. Jag älskar de gamla Spiderman filmerna (med Toby Maguire som Peter Parker) och därför känns det bara löjligt att de försöker göra om dem. Misslyckades senast för bara några år sedan och nu försöks det igen. Men men, som sagt; jag tänker se den av ren nyfikenhet. Det är ju så att de vill få in Avengers i mixen, och eftersom jag älskar The Avengers så får det gå. Trailern verkar jättedåligt enligt mitt tycke, men jag tänker se den och förhoppningsvis blir den bättre än vad jag tror. Tyckte ju samma sak om Deadpool, att trailern fick den att verka så otroligt dålig och löjlig. Men sen när jag såg den tyckte jag den var jätterolig!

THE MUMMY (9 JUNI)
Även denna ger mig dåliga vibbar utifrån trailern, och dessutom gillar jag inte Tom Cruise så mycket längre även om jag alltid gillade honom när jag var yngre. Filmen verkar inte jättebra, men eftersom jag är en sucker för genren så tänker jag ändå se den. Sen om det blir på bio eller inte återstår att se. 

WAR FOR THE PLANET OF THE APES (12 JULI) 
Den här är en av de jag sett som mest fram emot, inte bara inför sommaren utan för hela året. Jag älskar Apornas Planet-serien och därför ska det bli jättekul att få se den här. Tycker trailern verkar riktigt bra och det märks att ap-samhället utvecklats ytterligare då de övriga aporna faktiskt verkar kunna prata nu också! Ser helt enkelt fram emot mer Ceasar. THE DARK TOWER (16 AUGUSTI) 
Den här filmen har jag nämnt på bloggen tidigare och det är för att det verkligen är en sån film som jag tror skulle passa mig. Att dessutom få se Matthew McConaughey i skurkrollen? Me gusta! Tycker filmen verkar bra överlag, men samtidigt är det en sån där typisk rulle som redan från start har stora möjligheter för att floppa totalt. Får hoppas att den inte försöker för mycket, för då kanske det också blir för mycket. Men jag är hoppfull! 

DETROIT (4 AUGUSTI) 
En historisk dramafilm som verkar riktigt lovande. Jag fastnade snabbt för John Boyega i Star Wars: The Force Awakens, så att se honom i en helt annan typ av film ska bli roligt. Även detta är en sådan film som kanske inte nödvändigtvis måste ses på bio, så har jag tålamodet så kan jag vänta. 

DUNKIRK (19 JULI)
En ny film av Christopher Nolan vill man ju inte missa! Även Dunkirk är ett historiskt drama men utspelar sig under andra världskriget till skillnad från Detroit som utspelar sig på 60-talet. I Dunkirk kan vi se skådisar som Tom Hardy och Cillian Murphy (!!). Och såklart; Harry Styles. 

THE BOOK OF HENRY (16 JUNI) 
The Book of Henry är inte så stor i jämförelse med övriga filmer, men jag ser så mycket fram emot den! Verkar absolut som min typ av film, och även om den inte känns som någon film som tar ett högt betyg på IMDB så tror jag ändå att jag kommer gilla den. Plus... Lee Pace. 

Vilka biofilmer ser du mest fram emot i sommar? 

1 kommentar:

  1. Wonder woman, The mummy och The dark Tower ser jag nog mest fram emot just nu !

    SvaraRadera