torsdag 9 mars 2017

Please Like Me: Säsong 2


Please Like Me är en serie med korta avsnitt på korta säsonger, och därför finns det inte jättemycket att säga om den efter varje säsong. Därför tänker jag här länka till min recension på säsong 1 där du kan läsa lite mer om serien i helhet. Denna recension kommer jag istället rikta åt karaktärerna och händelseförloppet genom säsongen (utan några större spoilers). Med det sagt får jag ändå nämna att andra säsongen är minst lika bra som första säsongen, och jag har verkligen förälskat mig totalt i denna underbara serie. 

Säsong två har bjudit in två av mina favoritkaraktärer hittills vilket såklart bara det gör denna säsong bättre än den första. Jag älskar fortfarande Josh, Tom, Claire och ja, det vanliga gänget helt enkelt. Mae var också en favorit under förra säsongen och det är hon fortfarande tack vare hennes häftiga attityd. Så vilka nya karaktärer är det egentligen jag syftar på?

HANNAH
Ja, den första är Hannah - Rose's nya vän på hemmet hon bott på under säsongen. Hannah är rolig och bjuder på en hel del humor, trots att hennes personlighet är väldigt tyst och nedstämd. Hur hon alltid är rakt på sak och hela tiden är ärlig både i konversation och beteende, gör henne väldigt underhållande att följa. 

ARNOLD
Ja, Arnold är helt klart min nya favorit. Den perfekta beskrivningen av denna underbara karaktär är "adorable". Arnold är adorable. Av Joshs tre pojkvänner hittills (Geoffrey, Patrick, Arnold) är Arnold utan tvekan min favorit. Läser man på tv show time så märks det hur otroligt många andra saknar Geoffrey och föredrar honom, men jag förstår det verkligen inte. Jag gillade Geoffrey eftersom han var så snäll, men det finns ju ingen tvekan om att det verkligen inte fanns någon riktig connection mellan honom och Josh - ja, mer än det köttsliga. Det känns som att Arnold och Josh är en mycket bättre fit, de är liksom båda lite konstiga eller vad man ska säga. Dessutom är ju Arnold mycket mer intressant än Geoffrey. Jag skulle redan kunna beskriva Arnold med massvis med olika ord utöver adorable, men de enda tre orden jag kan komma på som passar in på Geoffrey är snygg, snäll och känslig. Men han är faktiskt inte särskilt intressant. Arnold däremot, han är intressant. 

Ja, som sagt så har jag inte jättemycket att säga om säsongen eftersom detta är en komediserie som fortsätter på samma spår, men det enda jag egentligen kan säga är STORT TIPS. Jag älskar verkligen denna serie och alla dess karaktärer. Visst, Josh har sina stunder då han verkligen är elak men det är bara sån här är. Och jag kan acceptera det eftersom han är rolig och ganska underbar på så många andra sätt. 

2 kommentarer:

 1. Alltså Arnold<3!!! är lite kär. Jag gillade aldrig ihjäl Geoffrey, han var ju snäll å så men lite konstig och de klickade verkligen aldrig in a real way, nej. Plus att han inte fattade sarkasm, jag skulle dö. Tack för tipset på denna btw, gillar den jättemycket :) har precis börjat på tredje säsongen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arnold är bääääst, så himla fin <3 Såg klart serien för några dagar sedan och saknar den redan jättemycket. Håller verkligen med om Geoffrey, tyckte han var väldigt tråkig. Han var snäll och därför hade jag väl inget emot honom, men jag tycker ändå han var så himla trist liksom.

   Misstänkte att denna serie skulle passa perfekt för dig, roligt att jag hade rätt! :D Verkligen speciell och bra serie. Men som sagt, har bara varit utan den i tre dagar och känns redan som om jag har ett hål i hjärtat :'(

   Radera