torsdag 30 mars 2017

Kommande: The Dark Tower

The Dark Tower är en kommande Stephen King-filmatisering. Själv har jag aldrig läst böckerna om The Man In Black, a.k.a Det mörka tornet, skrivna av Stephen King. Det mörka tornet är en bokserie inom genren fantasy som finns i sju olika delar. Bokserien följer protagonisten Roland Deschain, även kallad Revolvermannen. Tillsammans med en ung pojke söker han efter "Mannen i svart". 

Just nu håller det på att göras en filmatisering av Stephen Kings's unika bokserie och detta är en film jag blivit väldigt nyfiken på, precis som jag en gång i tiden var lika nyfiken på att läsa böckerna (vilket jag ändå aldrig gjorde). Idris Elba kommer spela huvudrollen som Roland Deschain och i rollen som "Mannen i svart" kommer vi se en av mina favoritskådespelare, nämligen Oscarsvinnaren Matthew McConaughey. 

Blir filmen framgångsrik så lär det bli en kommande trilogi (om inte mer) och därför är den desto mer intressant i mina ögon. Jag hoppas innerligt på att detta blir bra - dels för att jag alltid tyckt att denna berättelse verkat intressant, men även eftersom jag vill ha fler bra filmserier att följa. 

Vad tror ni om detta, kan det bli bra?Bilder från IMDB

4 kommentarer:

 1. Äälskar Stephen King's böcker men The Dark Tower-serien är något jag helst undviker, haha. Vissa böcker är runt 200 sidor samtidigt som visar hamnar över 1000? Och så har jag hört att dem är så otroligt konstiga!! Men tror i alla fall filmen kan bli bra, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bara genom att läsa handlingen i de olika böckerna lite djupare så insåg jag ganska snabbt att hela handlingen är väldigt skum! Men jag gillar ju sånt, så tror jag kommer gilla filmen :)

   Radera
 2. Det här kan bli hur bra som helst tror jag!!!

  SvaraRadera