fredag 3 mars 2017

En liten lista med temat "Just nu"

Lånade denna listan från Emelie. Kan förvarna att det kanske inte blir mycket variation på svaren då jag är mer av en 'maraton-are' än en 'följa-varje-vecka' kind-of-person. 

Favoritserie just nu? Av serierna jag följer varje vecka skulle jag nog svara Lethal Weapon

Den serie du ser fram emot minst varje vecka just nu? Riverdale då jag har väldigt blandade känslor för den. Tycker dock den är ganska skön att titta på när jag håller på med något annat samtidigt och i och med att jag inte har många serier på mitt veckoschema så blir det inte så svårt att se varje avsnitt varje vecka. 

Serie du ser fram emot just nu? Det är väl det vanliga, som jag tyvärr måste vänta superlänge på men längtar lika mycket ändå: Outlander's tredje säsong och Game of Thrones' sjunde säsong. Ser också fram emot att maratonkolla igenom fjärde säsongen av Black Sails när den är färdigsänd. Det är dock sista säsongen så samtidigt vill man ju inte att det ska ta slut... 

Serie som helst kan avslutas just nu? Tittar inte på serier jag inte anser vara sevärda, men hm. Något borde det ju finnas. Är lite sur över att The Good Place blev förnyad av NBC medan Timeless fortfarande väntar. Kan väl förstå att det är helt olika budgetar på dessa två, men ändå. Så bra var faktiskt inte den förstnämnda enligt mitt tycke. 

Kvinnlig favoritkaraktär just nu? Timeless' helt egna LucyHåller för stunden på att maratonkolla igenom andra säsongen av Poldark också, så kan ju alltid nämna underbara Demelza som är omöjlig att inte älska. 

Manlig favoritkaraktär just nu? Nej, för svååårt. Antingen Riggs från Lethal Weapon eller Danny från Hawaii Five-0. Älskar de båda. 

Favoritpar just nu? Gillade verkligen Lucy och Wyatt i Timeless

Favorit vänskap just nu? Men McDanno såklart! <3 (det vill säga McGarrett och Danny från Hawaii Five-0)

Film du ser fram emot just nu? Skönheten och Odjuret som har premiär om bara några veckor. Tittar man längre fram så ser jag väldigt mycket fram emot Dead Men Tell No Tales som är den femte Pirates of the Caribbean-filmen. 

Bok du läser just nu? Jag tänkte ta mig an Stardust av Neil Gaiman som jag beställde hem för ett tag sedan, men hade faktiskt glömt bort den... Typiskt mig. 

Favoritskådespelerska just nu? Gillar verkligen Emma Stone och älskade henne i La La Land.

Favoritskådespelare just nu?  Jag blev så inne i Aidan Turner igen efter att ha sett mini-serien And Then There Were None att jag bestämde mig för att se ikapp Poldark. Blev dessutom supersugen på att se om underbara Being Human där hans spelar min favoritvampyr, så den boxen ska nog fram snart igen. Man saknar ju hans irländska dialekt som han skippat i Poldark. 

2 kommentarer:

 1. Har faktiskt inte sett And Then There Where None, tack för tipset måste absolut kolla upp den! Man kan behöva en mini serie sådär ibland. Och Aidan har blivit en stor favorit sedan Poldark, så vill gärna kolla upp hans andra verk så att säga. Being Human har jag inte hunnit kolla på ännu men tänkte nog köra den som maraton någon gång i framtiden.

  Ja hur kan man inte älska Demelza, älskar när hon säger sitt och kickar Ross när hon får nog av hans skit haha denna lista måste jag också göra snart tror jag, alltid kul att tänka till lite :P Rolig läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Being Human är ett stort tips, en av mina favoritserier! Supermysig med riktigt härliga och roliga karaktärer, men samtidigt är även storyn väldigt spännande. Och ja, Demelza är helt underbar! En riktig förebild.

   Radera