lördag 25 februari 2017

Glada nyheter!

Jag har nu givit mig själv fröjden att få dela med mig av den superglada nyheten att bloggen kommer återgå till det normala från och med nu! Jag har nämligen gått och köpt mig en ny dator, det har tagit sin tid då vi alla vet att pengar inte växer på träd, men hårt arbete och en stor mängd tålamod har nu äntligen gett mig ett positivt resultat. Jag älskar min nya livskompanjon till dator, och tack vare denna lilla maskin kommer jag nu skriva skriva skriva, allt det där som jag tvingats hålla inne så länge. Jag har dessutom en del recensioner som jag faktiskt skrivit för hand (!) eftersom jag inte kunde hålla inne mina åsikter om en viss film eller serie. Dessa ska alltså givetvis skrivas in i datorn snarast och publiceras med lite trevliga bilder till. 

Jag vet inte om någon orkar läsa detta då det egentligen inte har något med något roligt (ja, som exempelvis film) att göra, men summa summarum: bloggen (och mitt största och bästa fritidsintresse) är räddat! 

Det kommer givetvis ta mig ett tag att komma ikapp mig, men det ska nog gå bra så länge motivationen finns kvar (och just nu är den starkare än någonsin)!

Här får ni lite Neal Caffrey så länge för att... why notInga kommentarer:

Skicka en kommentar