onsdag 18 januari 2017

Veckans tema ● OTP

Veckans tema är OTP vilket står för One True Pairing, alltså det fiktiva par man shippar mest. Denna veckan får det handla om serier för jag har inte direkt några stora favoritpar i filmer. Ja, mer än Will & Elizabeth förstås. Men det hade inte riktigt passat in på idén jag hade för dagens inlägg... så serier it is.

Nedan kan ni se en massa bilder på olika tv-ship (inte nödvändigtvis par, utan bara karaktärer som jag under något tillfälle velat ska bli tillsammans) och istället för att lägga tid på att motivera varför jag gillar paren så lägger jag endast in en bild per par, och eftersom jag älskar frågesport så får ni äran att gissa vilka serier paren kommer ifrån. Kul va? 

Vissa par gillar jag mer än andra, det finns även några som jag inte ens gillar längre men gjorde det väldigt mycket förut. Men för att det skulle bli ett lite större quiz (totalt 32 bilder) så försökte jag samla ihop alla ship jag kunde komma ihåg att jag haft. Har säkert missat en hel del men i så fall var de nog inte så viktiga... 

Så här kommer det, 
THE ULTIMATE SHIPPING QUIZ
(eller nåt)
Gissa på! 
Hur många av paren kände du igen?

11 kommentarer:

 1. 18 av 32 jösses vad dåligt haha men kul att se denna lista :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte dåligt alls - vissa av dessa är nog ganska svåra då många av mina favoritpar kommer från serier som inte är så kända i Sverige :)

   Radera
 2. Rolig spin på det! Här är de jag kunde:

  1. Nikita
  2. Lost
  3. OC
  4. Greek
  5. -
  6. Legend of the seeker?? (vild gissning, säkert fel haha)
  7. Timeless
  8. -
  9. Skins
  10. Peaky Blinders
  11. SOA
  12. Downton Abbey
  13. Being Human
  14. -
  15. Outlander
  16. The 100
  17. Firefly
  18. OUAT
  19. Chuck
  20. Pushing Daisies
  21. Hell on Wheels
  22. Jane the Virgin
  23. GOT
  24. One Tree Hill
  25. Black Sails
  26. Friends
  27. -
  28. The Office
  29. -
  30. Reign
  31. Stranger Things
  32. Smallville

  Missade några! Kul om du lägger upp facit sen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj bra resultat! Ja det kan jag absolut göra, väntar några dagar bara så får fler chans att testa sina shipping-kunskaper om de så vill ;)

   Radera
  2. Kan ju säga att 6:an var fel i alla fall, men resten stämmer bra :)

   Radera
 3. Vill säga att jag kunde 19 stycken. Funderar på om nr 6 var Salem. Inte sett den men kände igen Shane West. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer - nr 6 är Salem :)

   Radera
 4. skrev en lång kommenterar men råkade tycka bort så orkar inte skriva igen, haha. Tror jag kunde 23 :)

  SvaraRadera
 5. Har helt glömt att besvara den här listan, men verkligen roligt att svara på. :)

  1. Nikita
  2. Lost
  3. The OC
  4. Greek
  5. -
  6. -
  7. Timeless
  8. -
  9. -
  10. Peaky blinders
  11. Sons of anarchy
  12. Downton Abbey
  13. -
  14. -
  15. Outlander
  16. The 100
  17. Firefly
  18. Once upon a time
  19. -
  20. -
  21. -
  22. Jane the virgin
  23. Game of thrones
  24. One tree hill
  25. Black sails
  26. Vänner
  27. -
  28. -
  29. -
  30. Reign
  31. Stranger things
  32. Smalville.

  SvaraRadera