måndag 30 januari 2017

Loot Crate: Januari "Origins"

Här kommer innehållet ur månadens Loot Crate -låda. Temat för Januari är Origins.

- T-shirt, The Original Super Mario
Mario är en av de få spelen jag faktiskt gillar, så denna t-shirt gillar jag.
- Månadens utgåva av Loot Crate-magazinet, "Origins"
Lite allmänt om månadens innehåll + några komiska artiklar om kända superhjältar som jag fann väldigt underhållande.
- Serietidning, kopia av Action Comics - en utgåva som först släpptes i Juni 1938.
Ganska häftigt, den ska jag kolla igenom ikväll innan jag går och lägger mig.
- Teenage Mutant Ninja Turtles Pin
Varje månad kommer det med en liten Pin med i paketet, och denna gillar jag. 
- Loot Crate Membership Card
Jag vet inte om de lagt i den för att jag prenumererat på Loot Crate ett tag nu, eller om alla får sådana. Men det är väl kul att ha ett litet plastkort som erkänner ens nördighet. 
- En mini-mugg föreställande Leonardo från TMNT. 
Finns fem olika att samla, så vitt jag förstått så har alla Looters fått olika. Går att köpa resterande om man vill samla alla, hos LootVault, men för mig räcker det med denna sötnosen - åtminstone för tillfället. 
- Superman Tidningsställ
Lådan alla grejer kom i, gick som vanligt att vika ihop till något användbart och denna gången blev det ett sånt där tidningsställ eller vad man nu kallar det. Jag gillar den, väldigt 1930's-Superman:igt. 
- Captain America Shield Replica
Sist men inte minst fick jag skönheten ni kan se på bilden längst ner - en cool autentiserad replika av Captain America's sköld. Riktigt snygg och tung, den känns verkligen legitim. En sån hade vanligtvis kostat mer än vad jag betalade för hela detta paketet, och när man känner så, ja då kan man verkligen vara nöjd.


2 kommentarer:

  1. MARIO!!!!!!!!!!! Jag är nintendo-nörd, haha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jag med när det gäller Super Mario! :D Men det är nog egentligen det enda spelet jag gillar, är normalt sett inte någon större spel-människa, men har testat det mesta inom Mario-världen och älskat det :)

      Radera