tisdag 17 januari 2017

Loot Crate: December 2016

Här kommer då andra delen av min lilla Loot uppvisning, alltså allt som decembers låda innehöll.

Såhär såg lådan ut uppifrån när den öppnades:Längst upp fanns en exklusiv pop-vinyl figur föreställande Aguilar från Assassins Creed:
 

Bredvid honom hittade jag en t-shirt med logotypen från tv-serien Mr. Robot - en serie jag tyvärr själv inte följer för tillfället och därav var detta klädesplagg något onödigt tyvärr. Börjar jag någon gång se serien och faktiskt gillar den så tror jag dock att denna tröja kommer lyckas bli välanvänd trots allt då den ser ganska häftig ut.
 

 Pin från Assassins Creed.


Tygmärke från tv-serien Firefly <3


Och sist men inte minst: min favoritprodukt som dolde sig längst ner i lådan: En fotosamling med bilder föreställande pop kultur figurer - alltså konstgjorda figurer föreställande olika filmkaraktärer. Riktigt häftiga bilder fanns det i.


Här är ett litet smakprov på innehållet som jag genast förälskade mig i så mycket att jag nästan skulle vilja klippa ut bilderna och sätta upp de på väggen istället: 
 

Och jag får ju inte glömma månadens utgåva av Loot Crate Magazine.  Temat för december var Revolution. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar