fredag 30 december 2016

Nyårstaggen (Del 2)


Okej, här kommer då nyårstaggen där jag åter igen svarar på frågor angående mina förväntningar inför nästkommande år - denna gången år 2017.

Filmer att se på bio under året
Det kommer många filmer jag vill se nästa år. Beauty and The Beast vill jag ju hemskt gärna se på bio. Den har svensk biopremiär den 17:e mars. Sedan är ju ett SJÄLVKLART val den åttonde Star Wars filmen. Eller ja, tekniskt sett den nionde, men ni förstår. Star Wars: Episode VIII har svensk biopremiär den 15:e december. Några andra jag absolut vill se på bio är Kingsman: The Golden Circle, The Fate of the Furious, Alien: Covenant och eventuellt även Wonder Woman. Även om jag än så länge är lite osäker på den sistnämnda - där väntar jag nog tills man får höra lite recensioner. Och nej, ni tror väl inte att jag glömt den viktigaste premiären av alla? GIVETVIS längtar jag mest av allt efter den uppkommande Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales! Den ska ABSOLUT ses på bio redan på premiärdagen. I will not wait.

Nya serier att påbörja
Åter igen hoppas jag på att påbörja Vikings, men även tv-serien Deadwood som jag nu köpt hem hela boxen av. Och Carnivale, den vill jag se nu när jag har hela serien i hyllan. Jag vill också se de uppkommande serierna Star Trek: Discovery, A Series of Unfortunate Events, Time After Time och Big Little Lies.

Påbörjade serier att fortsätta
Jag har precis börjat titta på The Wire efter att ha köpt hem boxen till ett billigt pris. Så den vill jag givetvis fortsätta på. Under 2016 har jag sett några säsonger av Sons of Anarchy, och den vill jag också fortsätta på då jag gillar den väldigt mycket. Jag skulle även vilja fortsätta på tredje säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D som är ytterligare en serie jag alltid gillat väldigt mycket. Sedan har vi Peaky Blinders som jag bara sett första säsongen av och såklart - Misfits som jag älskar men ändå inte sett de sista tre säsongerna av ännu. Sedan har jag även några avslutade serier jag vill se klart; främst The Musketeers som jag har en säsong kvar av. 

Klassiska filmer att se
Breakfast at Tiffany's, The Sting, To Kill a Mockingbird och It's a Wonderful Life.

Filmserier att kolla igenom
Se om alla Star Wars-filmerna.

Antal filmer/säsonger att se under året 
200 blev ju tydligen ett lite för stort mål förra året. Men jag måste ju ändå ta en högre siffra än jag klarade detta året som var en totalsiffra på 112 filmer. Så om vi säger 150 filmer och... 70 säsonger? Eller ska jag köra på 60 säsonger i år igen? Men det blir ju inte någon större utmaning. Nej, vi tar 70 säsonger. 

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiVtZGXupzRAhVBjSwKHTKwC8oQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fteaser-trailer.com%2Fmovie%2Fpirates-of-the-caribbean-5%2F&bvm=bv.142059868,d.bGg&psig=AFQjCNHBP5AesBZ6NFQf1YGFrh_lg8coVQ&ust=1483205754770364

Sammanfattningsvis:
 • Filmer jag ska se på bio inkluderar: Beauty and the Beast, Star Wars VIII, Pirates: Dead Men Tell No Tales och förhoppningsvis även Kingsman: The Golden Circle, Alien: Covenant, Wonder Woman och The Fate of the Furious
 • Jag ska påbörja serierna Vikings, Deadwood och Carnivale.
 • Jag ska se de uppkommande tv-serierna Star Trek: Discovery, A Series of Unfortunate Events, Time After Time och Big Little Lies
 • Några serier jag planerar att fortsätta på/se klart är: The Wire, Sons of Anarchy, Agents of Shield, Peaky Blinders, The Musketeers och Misfits.
 •  Jag ska se de klassiska filmerna Breakfast at Tiffany's, The Sting, To Kill a Mockingbird och It's a Wonderful Life
 • Jag ska se om alla Star Wars filmer, inklusive de nya.
 • När året är slut ska jag ha hunnit sett (minst) totalt 150 filmer och 70 säsonger.

 • (bry er inte om den extra punkten där, den hade bara ingen lust att försvinna hur mycket jag än försökte få bort den... envis liten jäkel) 
 

4 kommentarer:

 1. Kul med mål inför året! Tycker sånt är jättesvårt för har alltid en förväntning på vad jag ska göra och tycka, för att sen ändra helt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog egentligen likadan, men det inser jag aldrig förrän i slutet av året ;)

   Radera
 2. Roligt att läsa om dina mål! Ville inte du se Kong: Skull Island på bio också? ;) Jag har aldrig haft säsongsmål med serier, men det vore kanske något? Det låter imponerande med 60-70 säsonger! :)
  To Kill a Mockingbird vill jag också se! Den finns ju turligt nog kvar på Netflix, än så länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo den vill jag ju förstås också se, svårt att minnas alla! :)

   Radera