tisdag 27 december 2016

Årets fem bästa relationer!

Femte frågan på den här listan är nu besvarad.
Vilka relationer har känts mest betydelsefulla mellan de fiktiva film- och seriekaraktärerna under året?

5
John & Flint (Black Sails) 
Mina två favoritkaraktärer. Kinda. Redan sedan första säsongen har vi sett en relation växa mellan dessa två och även om de på utsidan bara är "buisness partners" så märks det tydligt och klart att en vänskap verkligen börjar bildas. Och minns jag inte helt fel så började jag till och med känna av något romantiskt och är det så så blir jag överlycklig, men annars får jag väl nöja mig med vänskapen som jag också älskar. John är nämligen den enda som Flint egentligen någonsin öppnat upp sig för. Och det är inte dåligt om man känner Flint rätt! Läs mer om Black Sails här

4
Athos, Porthos, Aramis & D'Artagnan (The Musketeers)
Känns som jag nämnt detta gänget jättemånga gånger nu, men so what. Detta var en serie perfekt för mig - lättsam och äventyrlig. Kvaliten må inte vara på topp, men relationerna går inte att inte älska. Främst är det vänskapen mellan de fyra huvudkaraktärerna - bromance bromance bromance. Ska man avrunda neråt så är det främst Aramis och Porthos som jag älskar. De har en underbar vänskap och gör verkligen allt för varandra. Ska man dessutom nämna en kärleksrelation så kan jag ju även berätta för er att jag blivit stormförtjust i kärleksrelationen mellan Aramis och Anne. Sååå fina. Läs mer om The Musketeers här.

3
Danny & Steve (Hawaii Five-0)
Jag är, har alltid varit och kommer alltid vara, en sucker för bromance-relationer. Precis som under tidigare år har jag älskat vänskapen mellan de två karaktärerna Danny Williams och Steve McGarrett i tv-serien Hawaii Five-0. Serien levererar lika bra som alltid, och även om jag tycker att just kärleken mellan dessa två karaktärer inte visats lika mycket under senare säsonger, så tycker jag verkligen att de hittat gnistan igen nu i säsong 7. Även relationen mellan dessa två är den bästa så går det inte att nämna Five-0 teamet utan att prata om relationen mellan alla karaktärerna. Hela teamet har en otrolig lojalitet mot varandra och jag älskar de allihop. För att läsa mer om Hawaii Five-0, klicka här.

2
Eleven, Mike, Dustin & Lucas (Stranger Things)
Vänskapen mellan dessa fyra barn är så gullig så man nästan dör. Framförallt Eleven & Mike som är supersöta tillsammans, men såklart även Dustin & Lucas. Ungdomsvänskap är den bästa sorten - man ser direkt om den är äkta eller inte. Det är därför jag älskar mitt älskade Stand By Me så mycket - just vänskapen mellan barn. Det blir bara inte fel. Mer om Stranger Things kan du läsa här.

1
Jaime & Claire (Outlander)
Alltså. Jaime. Claire. Ni vet de där två. Jag kan inte ens. Bara... okej! Ni fattar. <3 Vill du läsa mer om Outlander är det bara att klicka här.

Det finns faktiskt ytterligare en relation jag måste nämna men som vi egentligen bara sett ena sidan av och därför vill jag inte lägga till den på listan. Relationen jag pratar om är den mellan Matt och hans fru i tv-serien The Leftovers. Han är så otroligt fin mot henne och trots hennes tillstånd gör han verkligen allt för att göra henne bekväm och inte ge upp hoppet om att hon en vacker dag kommer vakna. Men som sagt - vi har egentligen bara sett Matt's hängivenhet till henne, så därför vågar jag inte riktigt hävda att relationen är perfekt.

Vilka relationer i filmerna och serierna du sett under året, har du gillat bäst?

6 kommentarer:

 1. Åh, måste verkligen fortsätta på Black Sails!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut värt, det är en sån serie som bara blir bättre och bättre :) Hur mycket har du sett?

   Radera
 2. Jaime och Claire är så fina!

  SvaraRadera
 3. Känns som att det aldrig kommer existera en relation i en tv-serie som den mellan Jamie & Claire.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deras kärlek är verkligen helt fängslande!

   Radera