måndag 19 december 2016

Årets fem bästa fynd!


  Tredje frågan på den här listan är nu besvarad.
Vilka är de bästa fynd jag hittat under året när det gäller filmer och serieboxar?

5
Den kompletta samlingen av LOST
Som många av er nog redan vet, är Lost min absoluta favoritserie och har varit det länge. Lika länge har jag stirrat på denna box på CDON's hemsida, men aldrig vågat klicka på köp-knappen. Anledningen? Det hemska hemska priset. Värt för en så bra serie, men ändå helt utanför min budget. När jag fick ett kvällsjobb i våras så bestämde jag mig dock för att det första jag skulle lägga mina nyfunna pengar på, var just denna box. Men ändå - varje gång jag gick in på hemsidan för att klicka hem den så fegade jag ur för att jag tänkte att en vacker dag, då kanske de har sänkt priset. Eller en vacker dag, då kanske de har rea på denna underbara blu-ray box. Den dagen tog sin tid, men slutligen kom den. För bara några veckor sedan beställde jag hem blu-ray boxen för två hundralappar billigare än den annars hade kostat. Jag betalade alltså 699 kronor istället för 899. Så nu kan ni tänka er att jag är lycklig.

4
Sons of Anarchy Säsong 1-7 i separata boxar
Priserna på dessa boxar har verkligen gått ner under året, nu när serien är avslutad. Jag har nu alla sju säsongerna som jag köpt vid separata tillfällen under året, men aldrig betalat mer än 100 kronor per säsong.  Det tycker jag är ett ganska bra pris för en hel säsong av en sådan kvalitetsserie. 

3
Black Friday boxar till fantastiska priser
Alltid roligt med just boxar, och under Black Friday passade jag på att beställa hem flera sådana. I kundvagnen på CDON hamnade bland annat samtliga filmer av Beverly Hills Cop, Matrix, Fast and Furious, Ocean's-filmerna och Alien - alla i blu-ray.

2
Den kompletta samlingen av den hyllade western-serien Deadwood
Planen var att jag faktiskt skulle SE alla tre säsonger av denna serie under året, men det blev ju dessvärre inte av. Men jag har åtminstone förberett mig genom att köpa hem boxen på blu-ray, så jag får väl skjuta fram detta mål till nästa år. Får se om det går bättre då! Boxen kostade mig endast 200 kronor på Zavvi.

1
The Wire: Kompletta samlingen
Efter att ha gått med i CDON+ (en förmån som student) så fick jag genast mitt första erbjudande - nämligen valfri film eller serie-box för halva priset så länge originalpriset inte översteg 500 kronor. Det var inte ett särskilt svårt val då jag haft mina ögon på denna box väldigt länge, så för bara 250 kronor fick jag hem hela samlingen av den otroligt hyllade tv-serien The Wire - som dessutom enligt många är den bästa tv-serien som någonsin gjorts. Vi får se om jag håller med!

Vilka film- eller serie-fynd har du hittat under året?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar