söndag 27 november 2016

Loot Crate - första intryck

www.lootcrate.com

I augusti skrev jag upp mig för min allra första Loot Crate prenumeration, och såhär några månader senare tänkte jag det kunde vara kul att dela med mig av mina tankar och åsikter om detta företag.

För dig som inte vet,
Vad är Loot Crate?
Loot Crate är ett företag som en gång i månaden, skickar ut en låda fylld med roliga (och nördiga) prylar, som alla har att göra med ett visst tema. Vad som ligger i lådan en viss månad är alltid en överraskning, men för att försäkra sig om att man kommer få saker man gillar så får man innan man beställer, veta vilka filmer/serier/spel som prylarna kommer handla om. Exempelvis:
          Temat för decembers låda som man kan beställa just nu, är "Revolution". I paketet ingår prylar/kläder till ett värde av minst 415 svenska kronor, som alla har att göra med någon av följande tre franschiser: Assassins Creed (filmen), Mr. Robot och Firefly. Har man en prenumeration registrerad men vill skippa en månad så är det bara att trycka på en knapp, så slipper man den månaden. Lika enkelt är det att avsluta en premuneration om man inte tycker att det passar en.
          Som prenumerant betalar man högst 277 kronor per månad (inkl. frakt) och får då ett paket hemskickat i slutet av varje månad utan extra kostnad.

Jag har velat testa detta i över ett års tid, men givetvis är det inte så lätt då man inte alltid har pengarna till att göra det man vill. Men mot slutet av sommaren kände jag att jag ville testa på detta då jag hört så mycket bra om Loot Crate, och nu även faktiskt hade lite pengar över sedan jag började jobba extra på kvällar och helger.
          Det som är bra med Loot Crate, till skillnad från andra liknande prenumerationsboxar, är att man inte måste välja just lådan för 277 kronor. Det finns mer specifika saker man kan prenumerera på - exempelvis kläder. Inom kategorin Loot Wear, finns det olika klädestyper man kan prenumerera på och om man är som jag så tycker man nog att det är härligt att faktiskt kunna använda grejerna man betalar för. Kläder är ju då perfekt.


          Jag bestämde mig för att testa på Loot Tees, vilket innebär att jag för ca 95 kronor i månaden får hemskickat en nördig t-shirt. Första månaden blev September, och då var temat "Speed", och jag fick även innan jag beställde, veta att t-shirten skulle ha något att göra med spelet MarioKart. Egentligen är jag ingen spelfanatiker precis, men Super Mario har jag alltid älskat så det passade ju mig perfekt. I slutet av månaden fick jag hem denna skönheten, verkligen inget jag ångrar.
Jag bestämde mig för att fortsätta smått på t-shirt-spåret då det passade både mig och min plånbok bra, men för oktober månad var temat "Horror" och jag upptäckte att flera av mina favoritfilmer skulle representeras. Därför blev det lite fler klädesplagg hemskickade, nämligen även "Loot For Her" innehållande en tröja från filmen Edward Scissorhands och "Loot Socks" innehållande två par strumpor - ett från The Walking Dead och ett från The Nightmare Before Christmas. T-shirten i mitten kommer från Loot Tees och föreställer en bild från zombiekomedin Shaun of the Dead.

Längre än så har jag inte kommit, men emellan månaderna då ingenting kom, upptäckte jag även Loot Crate's så kallad "Loot Vault" som helt enkelt är en shop där man kan köpa hem prylar som blivit över från tidigare månader. Dessa fyra plagg köptes då hem till ett billigt pris:


Från filmen The Princess Bride:
Från tv-serien Archer

Denna köptes in långt innan jag började med LootCrate, men den kommer utsprungligen från just LootCrate då det är en exklusiv figur som endast detta företag producerat. Figuren är ett samarbete med Funko och föreställer Doc Brown från Tillbaka till Framtiden.

Sist men inte minst köpte jag senast in denna underbart fina långärmade tröja från Sagan om Ringen. Det vi ser på bilden är både fram- och baksidan:


Jag är starkt imponerad av Loot Crate, och kommer garanterat fortsätta testa mig kring vad jag gillar bäst. Främst är det Loot Wear som jag tycker fungerar bra då man nästan säkert vet att man kommer gilla det som skickas hem till en + att man faktiskt kan utnyttja klädesplagg på ett annat sätt än prylar, även om det såklart är roligt med prylar också. Det finns ett antal fler olika prenumerationer man kan välja mellan, alltifrån Loot Pets som innehåller roliga och nördiga saker för ditt husdjur, till den helt egna lådan för alla Harry Potter-fans. Stort tips till dig som älskar att visa upp din nördighet för omgivningen! 

Klicka här för att läsa mer på LootCrate's hemsida. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar