söndag 2 oktober 2016

Uppskatta bloggar ✭ Reviewblog

http://nouw.com/reviewblog

Jag är lite sen med detta denna vecka, men här kommer i alla fall första inlägget. Inlägg nr.2 kommer ikväll. 

Denna veckan ska vi uppskatta de två superhärliga bloggarna Reviewblogg som drivs av Elin, samt Seriereflektioner driven av Sara. Men först ut är Elins blogg. Detta är en blogg som för mig är ganska ny (i jämförelse med de flesta bloggar jag följer, som jag följt i flera år), men det gör ingen skillnad för det är lika roligt att följa ändå. Bara genom att gå igenom flödet av hennes senaste inlägg, hittade jag flera favoriter. Klicka på bilden för att komma till inlägget.

http://nouw.com/reviewblog/film-recension-the-imitation-game-27062884

Den. Här. Recensionen. Jag älskar verkligen The Imitation Game - en så otroligt bra film. Jag minns när jag såg den på bio, jag var helt häpnad. Benedict Cumberbatch är verkligen fantastisk. Även Keira Knightley var ganska fantastisk i denna film. Det är alltid lika roligt att läsa recensioner om filmer man älskar - framförallt när skribenten till inlägget håller med om hur bra filmen är. 

http://nouw.com/reviewblog/topp-10-lista-tv-par-27063900

Vem älskar inte topplistor på serie-par? Om det är något som skulle få en att vilja se en en serie så är det väl kärlek. Åtminstone när det gäller drama, man vill ju så gärna älska karaktärerna och deras relationer till varandra. Denna lista påminde mig faktiskt dessutom om Jane The Virgin som jag måste ta och kolla ikapp. Har ju en färdig säsong att se nu! Älskade säsong 1 och håller absolut med om Jane och Rafael. 

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj7xsO68LvPAhXHkSwKHQFIC0sQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.christianpost.com%2Fnews%2Fthe-blacklist-season-3-news-upcoming-season-to-be-bleaker-142549%2F&psig=AFQjCNGTNm2HePrVktAkwTF1R_b3wqorlg&ust=1475489383415015

Sist tänker jag även nämna en serie som jag upptäckt genom Elins blogg. Det är en serie hon skrivit om en del den senaste tiden, och det är tv-serien The Blacklist. Så när jag så sent som nu i veckan försökte hitta en bra ny serie att kolla på, så kom jag att tänka på The Blacklist eftersom jag mindes att jag läst om den på hennes blogg. Jag satte på första avsnittet och gillade det verkligen. Så The Blacklist är alltså mitt nuvarande projekt och det tackar jag Elin för. 

1 kommentar: