lördag 15 oktober 2016

Ny serie: Westworld

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiqgZKKxd3PAhXMDSwKHQ7LAJEQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.letwatchmovies.com%2Fwatch-westworld-s01e01-season-premiere-online%2F&bvm=bv.135974163,d.bGg&psig=AFQjCNEuAuMbR0pUJsaFGdpcUAS1hnQm4A&ust=1476645977035619

HBO's nya Westworld är den serie jag bara var tvungen att kolla in då den verkade så himla fantastisk. Och ja, det är den verkligen! Visserligen har det inte hänt så mycket ännu (snarare har vi bara ställts en massa frågor), men oj vad jag ser fram emot att få svaren! Världen vi bjudits in i är verkligen fascinerande och jag älskar hela konceptet. 

Serien utspelar sig på en framtida temapark bestående av artificiella varelser, det vill säga extremt högutvecklade robotar. Till Westworld åker man om man vill få den äkta känslan av att leva under vilda västern. Men är robotarna verkligen så känslolösa som de tros vara?

Jag älskar storyn, jag älskar hur mycket skaparna lagt ner på kvalitet, jag älskar att jag är nästintill säker på att detta kommer bli stort, och som om inte det vore nog så älskar jag hur många välkända ansikten vi ser i en enda serie. Det känns lite som Game of Thrones all over again. Några av namnen värda att nämnas är Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton och Ben Barnes.

Behöver jag säga så mycket mer än att detta är ett stort tips? Uppskattar du kvalitet, mystik, framtid blandat med historia samt fantastiska skådespelarinsatser så är Westworld garanterat serien för dig.

6 kommentarer:

 1. Detta kan ju vara en av dom mest hypade serierna som har släppts på ett tag, verkar verkligen intressant. Jonathan Nolan är ju en av skaparna som har skrivit Memento, Prestige, Dark Knight, Dark Knight Rises & Interstellar. Lägg därtill casten samt HBO!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara Nolan är en god anledning till att se Westworld. Finns massvis med aspekter som kan göra detta till nästa storserie, så jag ser verkligen fram emot att se hur stort detta faktiskt kommer bli.

   Radera
 2. Så många intressanta serier som släppts på kort tid hur ska man hinna se alla! Hahaha ännu en serie att skriva upp på att se listan ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skriv upp, skriv upp, skriv upp! Så bra serie.

   Radera
 3. Den här serie-hösten har varit så bra! Westworld är än så länge otroligt bra :)

  SvaraRadera