söndag 16 oktober 2016

Ny serie: Timeless

Nästa nya serie jag kollade in under helgen var Timeless. Timeless, Timeless, Timeless. Jag hade inte jättemycket förväntningar då jag fick en känsla av att detta var en ganska kvalitetsmässigt dålig serie. Och visst är den ingen Westworld precis, men dålig är den verkligen inte! Så tack och lov blev jag positivt överraskad. Det är precis vad jag hade hoppats på då jag verkligen lockades av storyn, och jag älskar älskar älskar allt som har med tidsresande att göra. 

Så ja, jag älskade därför denna serie. Visst har den sina stunder då den känns lite halvklyschig, men samtidigt är den inte särskilt förutsägbar (ännu) vilket ger den ett stort plus i kanten. Så vad handlar då Timeless om? Jo, vi får följa historikern Lucy, soldaten Wyatt och teknikern Rufus då de reser genom tiden för att förhindra att antagonisten Garcia Flynn når sitt mål - att förändra hela historien. Låter ganska spännande, eller hur?

Jag gillar verkligen Timeless hittills och hoppas på det bästa för framtiden, kanske blir den sämre, kanske håller den sig på samma nivå och kanske blir den till och med ännu bättre. Det jag älskar med serien är alla tidshopp - de historielektioner vi fått ta del av hittills innefattar bland annat sprängningar på 30-talet och mordet på Abraham Lincoln. Gillar du exempelvis mini-serien 11.22.63 som påminner mycket om detta, så kommer du garanterat gilla Timeless.

1 kommentar:

  1. Låter spännande med de historiska inslagen, får kika närmare på den serien! :)

    SvaraRadera