fredag 14 oktober 2016

Happy Anniversary!

HEJ HOPP, gissa vilken dag det är idag!

Idag är det faktiskt GILLAFILM's femte årsdag! Japp, för exakt fem år sedan idag så satt den 13-åriga jag där vid mitt lilla ostädade skrivbord och fick den knasiga idén att starta en filmblogg. Jag undrar var den idén kom ifrån, ingen aning faktiskt. Men det gjorde jag hur som helst, och då trodde jag knappast att jag skulle orka hålla igång bloggen så länge som fem år. Snarare någon månad, max två. Men ganska snabbt insåg jag hur roligt jag tyckte det var. Jag har ju alltid älskat film, och att blogga om det blev min största och främsta fritidsintresse. Sorgligt, eller hur? ;) 

Nu är i alla fall den femte årsdagen här, och min blogg har förbättras enormt bara det senaste året. Detta har jag firat genom att för gott radera min gamla devote-blogg. Puh, som jag skäms för mina gamla fula recensioner, tråkiga listor och omöjliga frågesporter...

Så, fira med mig genom att kommentera ditt favoritinlägg på bloggen - vad gillar du bäst, vad borde jag fortsätta med? All kritik välkomnas, även den sämre då jag såklart vill förbättra min blogg på bästa sätt! 

6 kommentarer:

 1. Grattis och tiden går fort. Min blev 8 år i år, men de första 4 åren vill jag helst inte veta av =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner detsamma med de första tre åren i alla fall ;)

   Radera
 2. Grattis!
  Trevlig liten sida du har här, jag lägger till dig på min blogglista!

  SvaraRadera