onsdag 21 september 2016

Vecka 38 ● Australien


Detta är ett samarbete med Felicia på FrökenTV, Emelie på GothamAlley, Sara på Seriereflektioner och Karin på KarinsUniversum. Glöm inte kolla in deras inlägg om veckans tema Australien


I brist på kreativitet kommer jag denna vecka tipsa om min absoluta favoritserie, nämligen Lost. Men vad har Lost med Australien att göra? Har du sett serien så vet du förmodligen redan svaret på det, men för dig som inte sett den så kan jag förklara att hela serien kretsar kring just en flygplansresa från Australien som gick väldigt fel.

När en bra mängd passagerare lämnar flygplatsen i Sydney, trodde de att deras slutmål skulle bli Los Angeles, Kalifornien. Men så fel de hade.

Lost är en helt fantastisk serie som jag verkligen rekommenderar med hela mitt hjärta. Jag kan fortfarande se något av de gamla avsnitten och bli alldeles tårögd, trots att det gått flera år sedan jag såg klart hela serien. Är man ute efter något som får en så känslomässigt involverad, samtidigt som man får både spänning och humor på köpet, då ska man verkligen inte missa Lost. På 6 säsonger lyckas serien fånga tittarens uppmärksamhet så hårt att det blir nästintill omöjligt att släppa taget. Detta är taget ur min egen erfarenhet som Lost-fan så givetvis kan jag inte lova något, men jag tror absolut att chansen är stor att du kommer känna precis som jag, precis som så många andra därute. Stort tips!

2 kommentarer:

  1. Har nog bara sett första säsongen på Lost, borde kanske ta och se klart den serien! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut värt det, den är fantastisk! :)

      Radera