söndag 18 september 2016

Uppskatta bloggar ✭ LivingInFictionalWorlds

http://livinginfictionalworlds.blogg.se/

Lena på LivingInFictionalWorlds är den andra bloggen som jag tillsammans med några andra film/serie/bok-bloggare, ska uppmärksamma. Lenas blogg är relativt nystartad, men ändå känns det som om jag alltid följt hennes blogg. Att hon verkar vara en supertrevlig och härlig person är ett faktum, men det är inte hennes personliga liv vi får följa på LivingInFictionalWorlds, utan istället får vi följa hennes passion för just tv och film. Och eftersom jag då delar den passionen så blir det givetvis en fröjd varje gång ett nytt inlägg publicerats!

Här kommer en liten lista på tre inlägg jag gillar extra mycket från Lenas blogg. Klicka på bilden för att komma direkt till inlägget!  

http://livinginfictionalworlds.blogg.se/2016/september/guys-and-dolls-1955-2.html#comment

Jag har en svaghet för gamla filmer (så länge de är välgjorda för sin tid), och denna recension fick mig väldigt nyfiken. Jag har inte sett filmen ännu, men den har säkerligen hamnat i min "vill-se"-lista!  

http://livinginfictionalworlds.blogg.se/2016/august/fragor-svar-downton-abbey-2.html#comment

Hon publicerar dessutom en del roliga listor och dylikt, sånt älskar vi ju alla! Det här är bara en av dem, några andra kan hittas här. Denna lista ovan gillar jag speciellt då den verkligen fick mig att vilja kolla igenom de allra sista säsongerna av älskade Downton Abbey som är så bra. 

http://livinginfictionalworlds.blogg.se/2016/september/sasongsrecension-poldark-s1-2.html#comment

Sist (men inte minst) har vi en recension på älskade Poldark. Den gillar jag av en enkel anledning - POLDARK! Nej, men det är nämligen så att vissa serier verkligen inte syns lika mycket som andra. Därför är det så himla roligt att upptäcka att någon seriebloggare faktiskt följer samma serier som en själv, då det ger en chans att läsa andras tankar kring serierna. Poldark är ett perfekt exempel på en sådan serie - jag tror nog inte att jag läst någon recension av serien alls tidigare. Ja, förutom min egen då... 

Hoppas ni av detta inlägg inspirerats till att kolla in Lenas blogg, det lär ni inte ångra!

2 kommentarer:

  1. Tack för dina fina ord vad glad jag blir :D Och nej det är inte många som pratar om kära Poldark inte :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej tyvärr, men förhoppningsvis växer den under åren (om den får fortsätta) så kanske det snart är fler som uppmärksammar den!

      Radera