lördag 24 september 2016

Inför nästa vecka!

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiZldf9tqbPAhVIFSwKHXD5Av0QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.newnownext.com%2Fbest-movie-ever-psycho%2F03%2F2015%2F&bvm=bv.133700528,d.bGg&psig=AFQjCNF4ofzmbcHb3U9DT2XTcwvlU-LfoA&ust=1474752407647562

Nu är det snart dags! Tillsammans med Felicia på FrökenTV, Emelie på GothamAlley, Karin på KarinsUniversum och Sara på Seriereflektioner, har jag under nästan ett års tid varit en femtedel av ett superroligt bloggsamarbete. Nästa vecka, vecka 39, är ingen vanlig vecka för då kommer vi, istället för att publicera ett temainlägg på onsdagen, publicera ett inlägg varje dag inom ett stort tema. Temat är Klassiker, och jag har nu förberett alla inlägg som alltså kommer publiceras automatiskt kl 8.00 varje morgon under hela vecka 39. 

Temaveckan på min blogg kommer följa ett visst upplägg. Jag har nämligen bestämt mig för att använda mig av under-teman, alltså ett mindre tema för varje dag under veckan. Såhär kommer det alltså se ut:

Måndag: 
40-TAL

Tisdag: 
50-TAL

Onsdag: 
60-TAL

Torsdag:
70-TAL

Fredag: 
80-TAL

Lördag:
90-TAL

Söndag:
SAMMANFATTNING

Varje dag publiceras ett inlägg i form av en recension, men jag tänker inte säga vilka filmer jag valt då det förstör överraskningen lite... Ni får väl vänta och se helt enkelt. Söndagen kommer dock skilja lite, där kommer jag istället publicera ett inlägg i form av en lista där jag sammanfattar hur veckan varit, vilka filmer som varit bäst o.s.v. Det ni får är bl.a. en topplista där jag helt enkelt rankar filmerna jag sett under veckan! Bortsett från söndagen så är det alltså endast recensioner som kommer publiceras. Hoppas ni hänger med mig på denna lilla resa och kikar in här varje dag för ett nytt tips på sådana där klassiker som alla bör ha sett!

8 kommentarer:

 1. Men åh vad roligt! Längtar redan! :)

  SvaraRadera
 2. Gud vad kul med varje årtionde, ser alla fall jag framemot :D Jag har bara sett casablanca från 40-tals filmer & 12 angry men från 50-tals så kan ingenting innan 60-talet, haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade faktiskt tänkt se Casablanca på 40-tal, men det blev till slut en annan film som jag ännu hellre ville se. Även 12 Angry Men ligger på min vill-se lista!

   Radera
 3. Åh juste!! Katastrof, glömde bort igen. Tur att man har hela helgen på sig att fixa det här i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, det hinner du! Du kan ju alltid förbereda inläggen för de första dagarna nu i helgen, då har du hela början av veckan på dig att förbereda resten :)

   Radera
 4. Svar
  1. Eller hur, ska bli super roligt! :D

   Radera