söndag 18 september 2016

Emmys 2016

Missa inte att Emmy-galan sänds ikväll! Så vitt jag vet så kan vi i Sverige inte se live-sändningen om man inte har tillgång till den amerikanska kanalen ABC där det är sagt att den skall sändas. Men vill man fortfarande se den i efterhand så ska det nog inte vara några problem att streama gratis, det har funkat bra alla andra år. Det är ju ingen annan än UNDERBARA Jimmy Kimmel som kommer hålla i galan, så det här får man ju bara inte missa. 

Vet ni något om sändningen av Emmy-galan som jag inte vet så är jag idel öra!

6 kommentarer:

 1. Den brukar gå att livestreama och det brukar alltid fungera helt okej. Att hitta en länk efteråt tycker jag har varit omöjligt andra år men live har alltid gått bra för mig alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha vad bra. Synd bara att man måste sitta uppe hela natten i så fall... Men funkar det att livestreama även från Sverige? För det har inte funkat så bra för mig andra år då hemsidorna säger att jag inte får tillgång till kanalerna eftersom jag bor utanför USA.

   Radera
  2. alltså du kan inte livesteama från abc eller så, då måste man ju bo där :) men från andra länkar brukar det fungera. Dock så ska ju tydligen Jimmy kimmel sända det genom facebooklive läste jag efter ett jag kommenterade här imorose.

   Radera
  3. Jaså, jag hittar inte en enda länk som funkar... :( Hittar inget på facebook heller.

   Radera
 2. Så jobbigt att galor alltid ska vara på söndagar haha! Dem får en att sitta uppe hela natten, när man behöver gå upp tidigt dagen efter

  SvaraRadera