tisdag 30 augusti 2016

We've got Instagram!

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwisyK-5w-fOAhWoYZoKHYQ2ALkQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Flogomecca.com%2Finstagram%2F&bvm=bv.131286987,d.bGs&psig=AFQjCNHqE-5sSw190Tsgce5OXqcUtswzFw&ust=1472591083111976

HEJ PÅ ER!

That's right, nu har jag startat upp ett Instagram-konto där ni kan följa mig om ni skulle vilja det. Detta konto är endast till som ett extra-medie för bloggen, och jag kommer alltså bara posta bilder som har med film, serier, ev. lite musik samt bloggen att göra.

Det ni kommer få ta del av genom att följa kontot är bland annat:

- Min utökade filmsamling + annat kul så som Funko Pop!'s och andra nördiga prylar!
- Tips på filmer och serier!
- Minnesvärda film-/serie-citat!
- De nyheter från film/tv-världen som jag anser vara värda att dela med mig av!
- DIY-projekt som jag håller på med, givetvis då även filmrelaterat!
- Quiz/frågesport om film & tv!
- Tips på andra bra filmbloggare, nördpryl-försäljare och streamingsajter!
- Tankar jag har kring olika filmer och tv-serier som jag ser på för stunden!
- Eventuellt får ni dessutom se lite av mig också och lära känna mig bättre - dock bara den nördiga sidan av mig!

Visst låter det roligt? Detta Instagram-konto kommer alltså fungera i princip detsamma som bloggen, men i form av bilder istället för text. Kontot lär även vara lättare att uppdatera när jag inte har tillgång till en dator eller inte har tid att skriva ett fullt inlägg här på bloggen. Låter det intressant så är det bara att gå in på appen och följa kontot gillafilm, alternativt genom att klicka på länken nedan:


Tack och god natt, jag återkommer imorgon med ett grymt temainlägg om veckans tema "Legend". Stay tuned!

2 kommentarer: