lördag 27 augusti 2016

Sean Pertwee & Ben McKenzie

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj9ouDb3rjOAhVIOpoKHZStCvcQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.superherohype.com%2Fnews%2F316789-gotham-recap-episode-1-02-selina-kyle&psig=AFQjCNHtoQFyn-XC9UkqtG6l1lsiq4ht5w&ust=1470983501808737

Är det verkligen bara jag som tycker dessa två är sjukt lika?

Bilden föreställer skådespelarna Sean Pertwee och Ben McKenzie som tillsammans spelar två av huvudkaraktärerna i tv-serien Gotham. Redan sedan första avsnittet av serien har jag stört mig på att Pertwee ser ut som en äldre version av McKenzie. Jag minns att jag redan efter seriens premiär, bestämde mig för att söka upp om de var släkt på något sätt, men nej. Och inte heller verkar det som att någon annan lagt märke till det. Ändå är det för mig helt solklart att de är lika som bär, med en viss åldersskillnad.

Näsan, munnen, ögonen... allt. Är jag ensam om detta eller är det någon av er som sett likheten mellan dessa två människor?

1 kommentar:

  1. Inget jag tänk på när jag sett serien men när man ser de brevid varandra så är de ganska lika.

    SvaraRadera