torsdag 21 juli 2016

Kommande: xXx 3

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=imgres&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwip6MiwyoLOAhUBtywKHT-gAYgQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.comingsoon.net%2Fmovies%2Ftrailers%2F703479-return-of-xander-cage-trailer&psig=AFQjCNEP3mss0ifMHTpspHPNYPu77MkfOg&ust=1469122619571524
xXx: The Return of Xander Cage
Genre: Action, Äventyr, Thriller
Regissör: D.J. Caruso
Skådespelare: Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Nina Dobrev, Toni Collette, Ruby Rose
Amerikansk biopremiär: 3 februari 2017
Handling enligt IMDB: "Xander Cage is left for dead after an incident, though he secretly returns to action for a new, tough assignment with his handler Augustus Gibbons."
Se trailer här.

Tredje filmen i xXx-serien. Nu återvänder Vin Diesel i rollen som Xander Cage efter att ha skippat sin medverkan i den andra xXx filmen där Ice Cube tog över huvudrollen. Jag gillade dessa filmer när jag var yngre (åtminstone ettan, tvåan var ganska dålig) men är osäker på om jag skulle gilla dem om jag såg om det idag. Men jag blir ändå sugen på att se denna uppföljare, dock tänker jag inte låta mig ha några förväntningar då den antagligen kommer bli väldigt väldigt dålig...

2 kommentarer:

  1. Aldrig ens hört talas om, haha ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är inte jättekända, och ganska dåliga egentligen... men som tolvåring gillade jag det ;)

      Radera