torsdag 16 juni 2016

Sommartips • The Way Way Back

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiUlqTrh6jNAhWMVywKHYRcAdEQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.moviezine.se%2Fmovies%2Fthe-way-way-back&bvm=bv.124272578,d.bGg&psig=AFQjCNFIVilQ3fm3otiuhX64Gp5JDBwNcg&ust=1466012275022540

Nu när sommaren äntligen är här kände jag att det var dags att tipsa om några filmer som passar perfekt att se på sommaren. Ja, de dagarna när man inte är på stranden förstås. Det finns flera filmer jag själv älskar att se varje sommar, och därför såklart även skulle tipsa om. Ni som följt mig ett tag har säkert redan fått ta del av dessa tips, men det hindrar mig inte från att tipsa om dem igen eftersom det verkligen är bra filmer. Det finns säkert någon du inte ännu sätt, och då kanske denna sista lilla knuffen är precis vad du behöver för att äntligen ta tag i det. 

Först ut kommer jag tipsa om en riktig feel-good film som jag verkligen älskar, nämligen The Way Way Back (2013). Denna film blandar komedi med drama på ett helt perfekt sätt, man både skrattar och blir berörd på samma gång. Dessutom är skådespelarna otroligt härliga, och passar perfekt i sina roller. Den ganska okände Liam James ser vi i rollen som den 14-åriga Duncan, och ingen mindre än underbara Sam Rockwell spelar filmens största biroll, Owen som är ägare till en stor vattenpark. 

"There's a whole world out there for you. Don't settle. Not Yet."

The Way Way Back följer då Duncan, en tonåring som tvingas åka med sin mamma och hennes spydiga pojkvän till dennes sommarställe. Duncan vantrivs, har inga vänner och känner att han inte alls passar in i sällskapet. Men när han får tag på ett sommarjobb på en stor vattenpark, förändras tillvaron mot det bättre. Den vuxne men något omogne Owen som äger parken bestämmer sig för att ta Duncan under sin vinge och se till att pojken får en oförglömlig sommar. Mer än Liam James och Sam Rockwell, ser vi även skådespelare som Steve Carell, Allison Janney, Maya Rudolph, Toni Collette och AnnaSophia Robb i rollerna.

Jag tycker denna filmen är helt underbar, det är en av mina absoluta favoritfilmer. Passar perfekt att se nu på sommaren då miljön i filmen bara skriker sommarglädje! Visst blir man sugen på att ta sig en tur till närmaste vattenpark? 

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=imgres&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH-q7Ph6jNAhUE8ywKHTzAD4cQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fcultrbox.com%2F2014%2F01%2F02%2Fthe-way-way-back-and-fixing-fatherhood%2F&psig=AFQjCNEl9iGfBaQO-O8JNLqE9m_lp8kDig&ust=1466012322587688

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar