tisdag 7 juni 2016

För oss som älskar quiz...

Vill bara tipsa om en kul sida där man kan göra olika roliga typer av tester i form av frågesport. Sidan heter www.allthetests.com, och bjuder in oss till olika quiz-liknande frågesporter om roliga ämnen.

Finns flera olika kategorier, däribland (länkar) FILM, TV-SERIER och SKÅDESPELARE. Går du till exempel in på kategorin tv-serier, så kan du exempelvis göra ett quiz om just din favoritserie, detsamma gäller både filmer, skådespelare, böcker m.m. 

Själv tog jag quizet om Lost, och jag tycker frågorna var både roliga och relevanta. Dock var det en fråga där svaret faktiskt inte stämde (och det visste jag som den lost-nörd jag är), men annars - tummen upp! Jag älskar i alla fall frågesporter om film, tycker sånt är superkul. Roligt att göra med likasinnade vänner också för att se vem som vet mest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar