söndag 15 maj 2016

Nya inköp!

Förra veckan fick jag några efterlängtade paket - dels ett från CDON som beställdes under deras Green Friday-rea. Paketet innehöll filmen The Man From U.N.C.L.E som jag verkligen gillade och därav givetvis måste ha i min filmsamling, samt tredje säsongen av den fantastiska serien Banshee

- The Man From U.N.C.L.E, Blu-ray, 79 kr.
- Banshee Säsong 3, DVD, 149 kr. 
Totalt: 228 kr.


Jag har även fått första delen av ett paket jag beställde för ungefär två månader sedan... Jag vet inte varför det tagit så lång tid, men av någon anledning skickades inte paketet förrän för ungefär tre veckor sedan. Att det tagit tre veckor är inte konstigt med tanke på att jag beställde paketet från Storbritannien, men varför de inte skickade paketet förrän en månad efter att jag betalat anser jag var ganska konstigt eftersom det faktiskt stod att alla grejer jag beställde fanns i lager. Dessutom har paketet delats upp i tre (?), och nu har jag då fått första delen som innehöll den kompletta boxen av TV-serien Deadwood. Boxen innehåller alla tre säsonger av denna lovordade western-serie.

Detta paket beställdes från ZAVVI och jag kan inte säga att jag är särskilt nöjd med hur min beställning hanterats. Det är första gången jag beställde från dem och jag hoppas att detta bara var ett enstaka misstag från deras sida, eftersom jag verkligen gillar både deras utbud och priser. Många av deras kompletta serieboxar är bara hälften så dyra som om man skulle beställa från Sverige. Dessutom har de fri frakt på alla beställningar (även till Sverige) vilket är något som få utländska företag erbjuder. 

- Deadwood The Ultimate Collection (Season 1-3), Blu-ray, 193 kr.  
Totalt: 193 kr. 

Billigt är det i alla fall, i Sverige hade jag fått betala 500 kronor för hela boxen på blu-ray. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar