lördag 7 maj 2016

Musik jag upptäckt genom film & serier #4

Piano Man, Billy Joel (Glee)
Glee är en serie man hittat många bra låtar från. Hittills har jag bara sett första säsongen, helt enkelt eftersom musiken är det enda som egentligen drar mig till serien. Piano Man visas i ett avsnitt då Neil Patrick Harris medverkar, och är faktiskt en väldigt bra låt som jag genast var tvungen att söka upp. Jag har även upptäckt låtar som Don't Stand So Close To Me (Sting & The Police) och Hello I Love You (The Doors), men större delen av musiken i Glee är redan så pass kända låtar att man redan känner till dem, exempelvis den fantastiska Don't Stop Believin'.

1 kommentar:

  1. oj minns verkligen inte att Neil Patrick Harris varit med i glee men om det bara var i första säsongen så kan jag ju iof ha förträngt det :) var ju ett tag sedan.

    SvaraRadera